Titel : RE: Nejen nové jméno i nové přijetí
|
Autor: Jana
()
Datum: 12.05.2007 09:01:21
Milenko,znám váš příbeh a je mi to opravdu líto.Jen chci vám říci,že pokud čekáte miminko je to skvělá zpráva a mám z toho velkou radost a nebojte se,ten malý drobeček co přijde vám vrátí zase usměv na tváři uvidíte.Vím že jste ted hodne moc smutná a je to normální,také jsem ztratila holčičku Adelku v39tt před rokem,je fakt že jsem neviděla se smát ani koukat na tento svet,je to odlišné,vaše byla už velká slečna.Víte já pak také hned otěhotněla a měla stejné pocity,že mi to nepomuže že na ní nazapomenu,že chci tu Adelku a né jiné miminko...ale ten drobeček vás potřebuje a nejvíce si uvědomíte jak ho miluje právě dnem porodu až ho spatříte jak je malý a bezbraný a že vás potřebuje moc a že je to velké štestí. Já mám dnes Ondráška jsou mu dva měsíce za dva dny.A vím že je tu jen díky Adelce,která mi odešla a já jsem za malého vděčná a hrozně ho miluji.Adelku mám navždy v srdci a už jsem přijmula její odchod do nebíčka a žiju štastně dál..uvidíte že budete mít stejné pocity,budete vzpomínat na MIlenku ale budete se radovat s miminkem které přijde.Každé detatko je jiné a hlavně jedinečné a svou nevinností si každého získá a my je milujeme na de vše.moc vám to přeji at jste zase štastná a aby ta bolest ze ztráty Milenky tak nebolela....hodně štestí a hlavně zdraví celé vaší rodine přeje Jana s rodinou.
|
|
|