Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok

Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
.. Podelená bolesť je polovičnou bolesťou ..                              

|     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

Titel  Autor  Datum 
 Pořád ji nedokážu odevzdat
 Milena   23.06.2007   10:49:59 
 RE: Pořád ji nedokážu odevzdat
 evik   29.06.2007   16:34:19 
 Milena   29.06.2007   16:47:23 
 evik   07.07.2007   18:09:46 
 sarka   26.06.2007   14:09:44 
 Lucia   24.06.2007   12:31:53 
 Lenka   23.06.2007   22:10:12 
 Natálka   23.06.2007   22:06:38 

Titel : RE: Pořád ji nedokážu odevzdat
Autor: evik  ()     Datum:  29.06.2007 16:34:19

ahoj mili.necitala som vas pribeh lebo sa nedokazem dostat cez pocitac.ale citala som toho dost na diskusnom fore.mala som dcerku ktora hned po narodeni zacala mat problemy s dychanim.nakonie sa to vyvinulo do SMA typ1 a nasa dcerka po dvojmesacnom boji prehrala.najhorsie na tom je to ze geneticke testy nepotvrdili tuto chorobu a nam nikto do dnes nedal odpoved.myslim ze sa spravam podobne ako ty.hladam vsade kde sa da dostupne informacie o werdnig hoffmanovom sy.SMA typ1,a vsetko co s tym moze mat nieco spolocne.stale si prezeram fotky,lebo je to to jedine co mi okrem spomienok ostalo.ani tych spomienok nieje az tak vela,za tie dva mesiace,ale mam ich a tesim sa z nich.ked prestanem spominat,prezerat fotky a pitvat co sa stalo,preco atd.mam pocit,ze ju stracam definitivne.a toho sa velmi bojim.mozno az budem cakat dalsie babetko,mozno sa trochu upokojim,ale viem,ze nikdy,nezabudnem na svoju prvu dcerku.drzim vam silno paste aby ste boli opat stastni,a aby ste nikdy na milenku nezabudli.to ze budete lubit jeden druheho a aj vase dalsie dietky,je vlastne ta laska ktorou lubite aj milenku.ste to stale vy vsetci.drzim paste!

Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: