Titel : RE: Pořád ji nedokážu odevzdat
|
Autor: evik
()
Datum: 29.06.2007 16:34:19
ahoj mili.necitala som vas pribeh lebo sa nedokazem dostat cez pocitac.ale citala som toho dost na diskusnom fore.mala som dcerku ktora hned po narodeni zacala mat problemy s dychanim.nakonie sa to vyvinulo do SMA typ1 a nasa dcerka po dvojmesacnom boji prehrala.najhorsie na tom je to ze geneticke testy nepotvrdili tuto chorobu a nam nikto do dnes nedal odpoved.myslim ze sa spravam podobne ako ty.hladam vsade kde sa da dostupne informacie o werdnig hoffmanovom sy.SMA typ1,a vsetko co s tym moze mat nieco spolocne.stale si prezeram fotky,lebo je to to jedine co mi okrem spomienok ostalo.ani tych spomienok nieje az tak vela,za tie dva mesiace,ale mam ich a tesim sa z nich.ked prestanem spominat,prezerat fotky a pitvat co sa stalo,preco atd.mam pocit,ze ju stracam definitivne.a toho sa velmi bojim.mozno az budem cakat dalsie babetko,mozno sa trochu upokojim,ale viem,ze nikdy,nezabudnem na svoju prvu dcerku.drzim vam silno paste aby ste boli opat stastni,a aby ste nikdy na milenku nezabudli.to ze budete lubit jeden druheho a aj vase dalsie dietky,je vlastne ta laska ktorou lubite aj milenku.ste to stale vy vsetci.drzim paste!
|
|
|