Titel : RE: bubulko
|
Autor: Erika B.
()
Datum: 07.07.2007 21:12:40
Anka, nielen na týchto stránkach, ale aj v tvojom živote sú určite ľudia, ktorým je veľmi ľúto, že tvoje tehotenstvo dopadlo tak ako dopadlo. Nie si v tom sama. Ja sama som to prežila 3x. Myslím, že mi už stačilo. Aj mňa občas prepadne depresia a musím sa vyplakať - vtedy mi nič iné nezaberie. Navštívte lekára - spolu s manželom. Možno ste to už urobili...tak čakajte výsledky vyšetrení. Nie vždy je na príčine iba žena - možno manžel nemá kvalitné spermie a v tom je problém (hovorím "možno"). A skúšala si sa na to pozrieť tiež z manželovho pohľadu? Ak bude u teba všetko OK a naopak zistí sa chyba, že problém je v ňom, nebude on pre teba dobrý, lebo ti nedokáže dať dieťa? V našom vzťahu je problém vo mne. Tiež som uavžovala nad tým, čo by som robila, keby to bolo naopak. Ale tie myšlienky hneď zavrhnem a viem, že tak ako on stají pri mne (hoci by sa mohol aj viac snažiť), stála by som pri ňom rovnako ako ja. Je fajn, že si zavítala na anjelikov. Tu sa ti budú snažiť pomôcť. Možno by si sa mohla pozrieť aj na stránku "modrykonik" - tam je o našich problémoch tiež dosť popísané! Nejdem to hovoriť, že jedno tehotenstvo nič neznamená, lebo každá ktorá to zažila vie že to nie je pravda. Ale neumáraj a netráp sa! Choď bojovať o svoje šťastie! Držím ti palčeky!
|
|
|