Titel : RE: čas plyne-láska z?stáva.... stále se mi stýská
|
Autor: Lucie
()
Datum: 10.11.2007 23:04:45
Nano já vím. Víra je to jediné, čeho se držím - naučila mě to moje Fazolka. Ale někdy je to tak hrozně těžké. Už Více jak dva a půl roku čekáme na adopčátko, kterému bychom mohli dávat lásku a otevřít srdce a někdy mi přijde, že to čekání nebere konce. Smířila jsem se s tím, že nemůžu mít biologicky vlastní dítě, dlouho jsem v sobě vnitřně řešila smutek z toho, že neucítím svoje dítě růst, kopat, že nezažiju porod růžového uzlíčku, kojení a spoustu úžasných poprvé. Nebylo a není to lehké, ale vím, že rodina je víc než to všechno a že nás čekají jiné kouzelné okamžiky, které nebudou mít o nic menší hodnotu i když budou jiné. čím dál víc mám takový vnitřní pocit, že moji andílci mi měli do života ukázat cestu a povedlo se jim to. Jen je škoda, že nemůžou být s námi, až si jednou povezeme jejich nového sourozence z kojeňáčku. Ale vím, že by to tak chtěli... Myslím, že měli tak velká a dobrotivá srdíčka a proto chtěli dát možnost nějakému dítku, které jeho rodiče nechtějí. Máme prostě ty nejhodnější a nejskvělejší děťátka.
|
|
|