Titel : RE: statečná
|
Autor: Lucka
()
Datum: 01.01.2008 15:05:19
Holky, Milenko, klidně se tady vypisujte ze všeho. Milenko, je mi to tak líto. Tvoje holčička byla seslána tobě a tobě byla odebrána, ale mělo to tak být. I to, že jsi tam s ní nebyla, tak mělo to být. Nevím, třeba už chtěla ten boj dohrát a třeba ty by jsi ji tady udržovala už jen tím, že by onacítila, jak moc tě to bolí a jak moc ji tady potřebuješ. Nevím jestli se dobře vajdřuju, ale myslím, že to mělo svůj smysl, že tam byla ta jiná paní. Určitě ji pomáhala, tak jak nejlépe mohla a Milenka už chtěla odejít. Milenko, vím je to moc těžké a nikdy nezapomeneš. jen zkus prosím alespoň jednou za den najít radostnou chvíli, kdy budeš mít skutečný úsměv na tváři i na srdíčku, kdy budeš vzpomínat na to hezké. Ona si moc přeje, abys byla šťastná, protože smyslem našich životů je radost a to ona ví a trápí ji, že se tolik trápíš. Hladí tě po tvých vlasech a věřím, že čas to alespoň trošku krůček po krůčku bude zmírňovat. S myšlenkama na tvou Milenku i na tebe a tvou rodinu tě zdraví Lucka p.s. někdy mám pocit, že se vtáhnu do řešení takových malicherností, těch běžných denních kravin, kterých si člověk může najít spousty, pak viním manžela, že to vůbec řeší a zjišťuju, že bych se alenemohla asi s nikým vídat a vůbec bavit, protože ty malichernosti řeší každý z nás, protože jsou to součásti života. Je mi z toho ouzko.
|
|
|