Titel : RE: pre ninu
|
Autor: nina
()
Datum: 11.01.2008 14:52:43
nasa dcerka sa volala Leuska a mala sest tyzdnov, ked z nicoho nic odisla medzi anjelikov, stalo sa to takto: cele tehotenstvo som mala ukazkove, Leuska prisla na svet prirodzene 27.9.07, vyzerala zdrava, bola velmi aktivna, pila ako tiger a rastla ako z vody. bola vynimocne krasna, lubili sme ju, obskakovali, bali sa o nu. ked mala presne sest tyzdnov, pocula nasa detska doktorka prvykrat selest na srdiecku Leusky, neznepokojilo ma to, vsak selest som mala aj ja a som zdrava. kardiolog mi povedal, ze to co vidi, nie je normalne srdce, zlakla som sa, ze ju budu musiet operovat. v nemocnici nam povedali, ze je to take zle, ze nevedia, co robit, ale ze ju skusia operovat. mala vraj malu sancu, v priebehu operacie zomrela. to vsetko sa stalo za dva dni. vraj nie vzdy sa da stenoza aorty u novorodenca diagnostikovat a ked ju nasli, uz bolo neskoro, Leuska mala uz srdiecko prilis chore, ale pritom nemala ziadne priznaky!!! a chodili sme pravidelne na kontroly! dodnes to nedokazem prijat, predvcerom to boli iba dva mesiace, na druhej strane mam vsak pocit, ze presli uz cele veky, odkedy sme sami. cele moje telo a dusa su nastavene na babatko, vsetko mi ju pripomina. zivot sa zda byt bez nej taky prazdny... keby sa mi aspon o nej snivalo! trapim sa tym, co som mohla urobit inac, ze som sa jej nevenovala viac, keby som tusila, ze tu bude iba tak kratko, ani by som nespala, strasne mi je to luto! pomaly sa odhodlavam napisat nas pribeh cely, zatial aspon takto. Nina
|
|
|