Titel : RE: pre NINU
|
Autor: ada
()
Datum: 12.01.2008 13:23:26
Monika to je strasne, po precitani tohto prispevku sa mi kotulaju slzy... Je to strasne. Maminky drzte sa!!! Monika napisal/a: ------------------------------- nikdy tú deku neodložíš uvidíš bude ti to stále pripomínať, ja na ňu myslím stále, stále a plačem aj ked si včetci myslia aká som silná nie nie som do vnútra mi nevidí nik. čo to vlatne mala tvoja malá odborne tomu vyrazu nerozumiem. a kde ste ležali tiež v detskom kardiocentre v Ba? my sme tam boli celý týždeň. muselo to byť pre vás riaden šok , že 6 týždňov ste ani nevedeli že má nejaký problém, my sme sa to dozvedeli až na 5 deň a hNed sme šli rýchlovkou do Ba, juj bolo to veľmi ťažké. ak chceš môžem si písať cez mail moj mail je selina@azet.sk Bolo to tiež vaše prvé dieťa??? naše áno. na fotkách moja malá vyzerá väčšia ale bola len taký šúšník mala len 3050g a 50cm po pôrode mi schudla na 2700g ale v ba pribrala na 3080g. ja som rada že som bola pri nej až do sameh´ho konca ale ked mi ju prišli zobrať po smrti po 4 hodinách bolo to hrozné a najhoršie bolo prišli pre ňu dvaja muži z pohrbnej služby a čakáš že prídu pre nu nejak dôstojne a vieš do čoho ju dali do cestovnej tašky to bolo hrozné ale už som nemala dalej síl bojovať proti tomu. drž sa aj ty a budem rada ak napíšeš. MonikA
|
|
|