Titel : RE: maly 5 rocny Tomasko
|
Autor: Mirka
()
Datum: 03.07.2008 18:48:56
Nedá mi, aby som nezareagovala. Som dlhoročný vodič, mama dvoch malých detičiek. Vždy dodržiavam predpisy, nikdy nesadnem za volant už len pri čuchnutí k alkoholu, nie to po jeho požití, rešpektujem značky, predpisy a hlavne rýchlosti v mestách a dedinách, hoci na diaľnici motor prevetrám..., ale vždy v rámci bezpečnosti, vždy veziem svoje detičky v autosedačkách. Bezpečnosť musí byť. Dcérku v apríli prešiel ožratý motorkár... Prežívala som vtedy peklo, keď sme sa vyhrabali z niekoľkomesačnejchoroby a potom mizase niekto kvôli svojej nezodpovednosti zraní dieťa... Skončili sme v nem. so zlomenou rukou, a podozrením na zlomeninu lebky, silný otras mozgu a šok... A to ma ešte ten ožran šiel mlátiť, keď som mu povedala aký je nezodpovedný... Myslím si, že dotyčný pán, čo zrazil Tomáška, by mal byť patrične potrestaný...,no je tona dlhé lakte. Od nášho nešťastia prešliužtri mesiace, dcérka odvtedy nespáva, bojí sa každej motorky, chodila by snáď najradšej po kanáloch a ten ožran je na slobode a ešte sa nič nedeje, vraj sa prípad prešetruje...a to máme na polícii rodinu... Rodičom Tomáška želám veľa síl, hoci ich chlapčeka im už nič a nikto nenahradí. Je to nespravodlivé,keď na nezodpovednosť dospelého človeka dopláca nevinné dieťatko...
|
|
|