Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok

Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
.. Podelená bolesť je polovičnou bolesťou ..                              

|     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

Titel  Autor  Datum 
 maly 5 rocny Tomasko
 jannca   01.07.2008   22:19:41 
 RE: maly 5 rocny Tomasko
 5ka   03.07.2008   20:11:45 
 Mirka   03.07.2008   18:48:56 
 Nezmyselna smrt
 Janet   03.07.2008   10:48:08 
 evit@   02.07.2008   20:26:38 
 janka   02.07.2008   16:21:50 
 ?útosť vs. odsúdenie
 Dada   02.07.2008   22:04:13 
 RE: Diskusia je dôležitá
 Denisa   04.07.2008   22:58:50 
 RE: ?útosť vs. odsúdenie
 jannca   04.07.2008   15:26:37 
 gabika   03.07.2008   09:12:51 
 daniela   03.07.2008   21:23:45 

Titel : RE: Diskusia je dôležitá
Autor: Denisa  ()     Datum:  04.07.2008 22:58:50

Keby som sa postavila voči svetu, tak ako písala Dada, stránky Anjeliky by som nemohla vytvoriť. Diskusia dokáže pomôcť, je dôležitá a problematika neprimeraného jazdenia je u nás alarmujúca.

Hyenické na diskusii je však žiaľ to, aké trvdé a zraňujúce slová si ľudia vyberajú, ako nás média nezdravo ovplyvňujú a vyvolávajú v mnohých nenávisť, či ešte väčšiu agresivitu.

Niekto tu použil názov nezmyselnej smrti, na veľký žiaľ i tieto hrozné ľudské nešťastia majú svoj prebolestný zmysel, lebo práve neraz len vtedy si my ľudia dáme šancu a dokážeme sa konečne zamyslieť nad sebou, nad vlastným životom.

Nenechajme sa však hlúpo zavádzať médiami, ale sa poučme, aby tragické úmrtia mnohých iných ľudí ako i tragická smrť tak nádherného chlapčeka Tomáška, zanechala v nás ľuďoch aspoň nejaký zmysel - zmysel stať sa konečne skutočne ohľaduplnejšími.

Tomáško anjelik zasielam Ti sladký bozk do neba, tvojim rodičom, ktorý prežili včera ten najťažší deň v ich živote prajem veľmi veľa síl.
A Rasťovi želám, aby sa uzdravil a nestratil odvahu žiť ďalej, dokázal svoj darovaný život zobrať pevne do rúk so srdcom na tom správnom mieste.

Denisa

P.S. Do diskusii som sa zapojila najmä preto, že som sama prežila hazardné správanie na cestách. Ako dieťa ma zachytilo predbiehajúce vozidlo spätným zrkadlom, mala som obrovské šťastie. Pred pár rokmi som sa stala svedkom ťažkej nehody, kde vodič predbiehal a kolidoval s protiidúcim autom, nič netušiaci vodič v protiidúcom aute zraneniam namieste podľahoľ, mňou privolaná záchranná služba už nedokázala pomôcť, vtedajšia bezmoc sa mi ani po rokoch nedá opísať...
Auto je stroj, ktorý dokážeme ovládať, tak ho ovládajme všetci tak, aby sme sa navzájom už nikdy neohrozovali!!

Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: