Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok

Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
.. Podelená bolesť je polovičnou bolesťou ..                              

|     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

Titel  Autor  Datum 
 pohlad
 slzicka   14.05.2009   22:23:40 
 RE: pohlad
 xenia   23.05.2009   19:55:48 
 Janka   25.05.2009   07:16:10 
 macka   24.05.2009   18:26:26 
 Bibiána   20.05.2009   16:56:03 
 Lucia_B   18.05.2009   10:57:47 
 Mirka   21.05.2009   09:31:01 

Titel : pohlad
Autor: slzicka  ()     Datum:  14.05.2009 22:23:40

Ahojte! dlho som nepisala. chcem sa ves opytat ci niektora z vas po smrti svojho dietatka prezivala takyto pocit ako ja. citam ze vela vas sa snazilo ihned otehotniet alebo aspon sa snazili aby to bolo cim skor. ja som po porode chcela dieta tiez ihned ale ako plynuli tyzdne,tym vacsia bola moja posadnutost tym,aby som nahodou neotehotnela. vsetko to materstvo ktore som v sebe mala cely zivot,vsetko to so smrtou mojej dcerky zmizlo.uz to neviem najst. pri pohlade na male deti si uz nepredstavujem ako raz budem pozerat na to svoje. citim to takto uz dlho,a kazdym dnom je to silnejsie. ako som vzdy tuzila po velkej rodine! teraz si ten pocit ani neviem predstavit. dcerka umrela pred desiatimi mesiacmi. moj muz deti chce. zmenila som sa. manzel to vidi a ja tiez.ale neviem sa cez to preniest,neviem co robit. obidvaja sme mladi,ale vek s tymto vela nenarobi.chcem len vediet ci som jedina alebo nas je viac,potrebujem nieco pocut..dakujem

Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: