Diskusné fórum o anjelikoch je venované naąim zosnulým deťom - naąim anjelikom a ich rodičom,
či vąetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú ľivotnú skúsenosť straty dieťatka.
Ahoj Sakti ďakujem za odpoveď ,bohužiaľ ocitli sme sa v zlej finančnej situacii a priateľ dosstál prácu v zahraniči čomu som aj bola aj nebola rada.Keďže v dobe keď sme prišli o dieťatko bol v zahraničí len týždeň a teda v skúšobnej lehote keby odišiel nemusel by už tú prácu dostať a tak sme museli byť v prvom rade rozumní obaja a myslieť aj na našu budúcnosť.Priateľ ma už pozná som silná žena ale toto som nejak aj ja podcenila ..........Som na dne neviem kudy kam. PRvý krát som potratila v apríli V 8tt a príčinu nezistili lebo som potratila doma a histologia tým pádom nič neukázala a teraz 5.1 som bola už pekne ďaleko myslela som si že už sa nám to nemôže stať a vidíš stalo sa .Verdikt lekárov bol že dieťatko bolo veľmi mličké asi tak na 7 tt a nerástlo preto sa maternica snažila vypudiť von.Ale presnú príčinu budem dúfam vedieť alebo možno ani nie na budúci týždeň budú výsledky histologie kedže mali naše dieťatko.......potom ti dám vedieť čo zistili alebo aj nezistili.......Ešte raz ďakujem za vypočutie a podporu .Včera som vôbec nevedela spať stále som myslela na obe naše nenarodené bábätká:o((((((((Pekný deň