Titel : RE: novoročný anjelik
|
Autor: andrea
()
Datum: 20.01.2010 19:48:21
Ahoj Sakti Neboj viem že si to nemyslela zle ja som to pochopila,vadí mi že je odo mňa teraz preč inak je to zatiaľ len priateľ požiadal ma o ruku už veľa krát a keďže som už raz vydatá bola nechcelo sa mi do toho opäť.Ale zas v týchto chvílach som si uvedomila že som ho asi dosť mojím ráznym rozhodnutím zranila no vždy som mu to rozumne vysvetlila.Keďže som vojak z povolania tak na materskej môžem zostať len pol roka keby som bola vydatá a ked zostanem slobodná matka tak o4 mesiace dlhšie takže som stále stavala na tomto a nie že by som ho nemilovala a nechcela .Môj príbeh je strášne dlhy a komplikovaný ale aspoň zbežne ,z prvého manželstva mám dvojčiatka moje zlatíčka chlapcov ale psss:o)nesmú to počuť pretože už dnes majú 19,5 roka takže sú mimo dom a ja ich stále beriem ako moje šteniatka tak sme ich volali ked boli maličkí no pre mňa taký budú vždy.Priateľ má z prvého manželstva dcérku má 14 a je strašne zlatá.Žije s matkou vo vedľajšom meste takže sme skoro denne v kontakte a my dve riešime jej prvé lásky :o)Teraz mi veľmi pomáha chodí za mnou a píše si so mnou každý deň.Môj priateľ je tiež taký anjel na zemi nikdy som takého muža nestretla myslela som že je taký len v mojich snoch a sny sa mi splnili a to hovorí aj on o mne tak už asi sme si to šťastie vyčerpali ked sme sa pred rokom a pár mesiacmi stretli.Ja som už deti nechcela mať ,moji známy sa bavili mojou často opakovanou vetou že sa už teším na vnúčatká a oni sa smiali že to by nik neveril že vraj vnúčatka.A ani netušili akú pravdu mi povedali ked tvrdili že ja budem mať ešte aj svoje a tým spúšťačom bol práve môj priateľ!!!!!!!!!!ani neviem ako a už som mala aj von antikoncep.teliesko v januari a vo februari som už aj bola tehotná a ako to išlo Ďalej už vieš:o((((((Strašne sa bojím a zároveň som zvedavá čo spôsobilo moje straty Anjelikov bolí to strašne každú minútu každučkú sekundu som mysľou pri nich.Už ani s chudákom priatwľom nekomunikujem toľko lebo každý jeho telefonát spustí vo mne lavínu žiaľu a plaču .Príde vo februari na pár dní a potom pôjde ešte naspäť na mesiac opäť.Nemám chuť ho tam už pustiť no nemáme iné vychodisko.viem že aj jemu je strašne a možno ešte horšie ako mne je tam sám s našou bolesťou v cudzom svete ja tu mám naše deti a priateľov som v domácom prostredí takže mi je ho strašne ľúto.Často mu v noci zavolám a plačem do telefonu no len on mi môže v tom momente pomôcť jeho nežný hlas v ktorom cítiť ako veľmi mi rozumie .Ved to boli naše dve detičky naše Kristínky ktoré sme milovali už od prvej čiarky na teste a milujeme nadalej.ON je proste práve ten super muž ktorého som si vysnívala len nech je už opäť tu pri mne a môžme spustiť celú tu radu testov a rozhodnutí aby naši anjelikovia mohli opäť ku nám prísť.o)Sorry som sa rozpísala ale asi som to potrebovala zo seba dostať.Už dnes mi je lepšie zajtra prídu moje šteniatka chlapci na víkend tak sa cítim lepšie tešííím sa strašne:o))))))))))))))))))ahoj ďakujem za vypočutie a prajem pekný večer Ajka
|
|
|