Titel : RE: vysledky genetiky
|
Autor: sakti
()
Datum: 09.02.2010 15:24:59
ahoj Jano, diky za par povzbudivych slov:-)) jo na reiki jsem dnes byla prvne - na oficialnim kurzu, ale...kdyz jsem jeste zila na venkove a po rozchodu s byvalym (nebyl to moc pekny vztah, ale rozhodne byl poucny a posunul me velky kus dopredu) jsem se zacala zajimat o jogu, energie, karty, atd...a tak jsem vlastne nevedomky zacala pracovat s energii - pro sebe i jsem "lecila" sve nejblizsi...zkratka jsem to delala a moc jsem o tom nepremyslela:-)) pak jsem se prestehovala zpatky do Prahy za svym soucasnym manzelem a na cele duchovno jsem nejak pozapomnela a na materske jsem taky nebyla moc myslenkove pozitivni, vis jsem tu zavrena v panelaku a moje duse potrebuje svobodu a prirodu a ja potrebuju "letet" a to se mi tu bohuzel moc nedari a tak jsem holt dostala novy velky impuls, abych se probrala z letargie a zase se sebou zacala neco delat...tak jsem se zvedla z popela a vzpominam na to, co uz jsem vsechno umela a pridavam nove... jinak kurs byl moc fajn, ale vlastne jsem se nic noveho nedozvedela:-))a na konci, kdyz jsme odchazeli, mi to doslo, doslo mi, ze jsem tam byla proto, abych na to, ze tomuhle rozhumim, ze se timhle muzu zabyvat mela nejaky certifikat, jsem holt pako, ale na co nemam papir od vyssi instance, v tom si zkratka malo verim, tak ted to budu mit papirem potvrzeno:-))snad je to zas dalsi krucek vzhuru na moji ceste... jak se dari tobe? taky na tebe casto myslim a obdivuju, ze to zvladas...uf to jsem se pekne rozepsala, mej se moc pekne a slunce do dusicky ti posilam:-))
|
|
|