Titel : RE: vysledky genetiky
|
Autor: evitass
()
Datum: 10.02.2010 12:00:33
ahoj sakti...chcem ti len napisat ze my sme mali podla lekarov tiez dietatko ktore zomrelo koli genetickej poruche :((( a lekari nam nic nenasli,obaja sme zdravi ak rybky a tiez sme rh rozdielny...nahovarali nas na umele oplodenie lebo vraj potom sa nemusime bat i ked...vela raz som sa pytala preco umele oplodnenie ked sme zdravi?u nas je vsak rh opacne ja som rh + a partner rh -...po 4 rokoch strachu a snazenia s anajst preco sa nam to stalo sme isli do toho "po hlave" ako janka napisala...dnes mame zdrave dievcatko a ja som nesmierne stastna...priznam sa lutujem len to ze som sa nepustila skor do toho tehu po hlave...mozno by sme boli stastni skorej...ale ono polemizovat nad tym je uz jedno...chcela som len zazelat vela stastia a podelit sa o moju skusenost z genetikmi na slovensku...mimochodom na slovensku nam odmietli robit vysertenia vraj nie su potrebne,lebo u dcerky ten gen nenasli :((( v UK kde teraz zijem bez debaty hladali vsetky choroby ktore boli co i len trosku podobne tej ktorou trpela dcerka... vela stastia zelam a hlavne nech vas coskoro naplni stastim maly drobcek...
|
|
|