Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok

Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
.. Podelená bolesť je polovičnou bolesťou ..                              

|     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

Titel  Autor  Datum 
 vysledky genetiky
 sakti   08.02.2010   19:44:28 
 RE: vysledky genetiky
 Jana   08.02.2010   21:31:28 
 sakti   09.02.2010   15:24:59 
 Jana   09.02.2010   20:24:35 
 sakti   10.02.2010   14:59:49 
 evitass   10.02.2010   12:00:33 
 sakti   10.02.2010   14:54:15 
 evitass   11.02.2010   12:09:30 

Titel : RE: vysledky genetiky
Autor: evitass  ()     Datum:  10.02.2010 12:00:33

ahoj sakti...chcem ti len napisat ze my sme mali podla lekarov tiez dietatko ktore zomrelo koli genetickej poruche :((( a lekari nam nic nenasli,obaja sme zdravi ak rybky a tiez sme rh rozdielny...nahovarali nas na umele oplodenie lebo vraj potom sa nemusime bat i ked...vela raz som sa pytala preco umele oplodnenie ked sme zdravi?u nas je vsak rh opacne ja som rh + a partner rh -...po 4 rokoch strachu a snazenia s anajst preco sa nam to stalo sme isli do toho "po hlave" ako janka napisala...dnes mame zdrave dievcatko a ja som nesmierne stastna...priznam sa lutujem len to ze som sa nepustila skor do toho tehu po hlave...mozno by sme boli stastni skorej...ale ono polemizovat nad tym je uz jedno...chcela som len zazelat vela stastia a podelit sa o moju skusenost z genetikmi na slovensku...mimochodom na slovensku nam odmietli robit vysertenia vraj nie su potrebne,lebo u dcerky ten gen nenasli :((( v UK kde teraz zijem bez debaty hladali vsetky choroby ktore boli co i len trosku podobne tej ktorou trpela dcerka...
vela stastia zelam a hlavne nech vas coskoro naplni stastim maly drobcek...

Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: