Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok

Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
.. Podelená bolesť je polovičnou bolesťou ..                              

|     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

Titel  Autor  Datum 
 Davidko
 Judita   19.09.2010   13:39:27 
 RE: Davidko
 Andrea   19.09.2010   19:26:07 

Titel : Davidko
Autor: Judita  ()     Datum:  19.09.2010 13:39:27

Ahoj ty môj malý bubík. Včera bol rok, že si nás navždy opustil. S tvojím tatinom sme boli presne o 11.15hod. keď si odišiel do nebíčku pri tvojom hrobčeku. Čakala som na nejaké znamenie od teba a až večer mi došlo, že znamenie som dostala. Ako sme stáli pri tvojom hrobčeku došla ku nám stará babka, ktorú vôbec nepoznáme a povedala nám "ON JE ANJELIK A NETRÁPTE SA UŽ TOĽKO". Cítim, že to ty si poslal za nami tú pani. Nemohol a nevedel si ako nám to odkázať tak si to odkázal cez babičku. Ďakujem. Ďakujem ti za všetko, za tie štyri nádherne mesiace čo sme boli spolu, za tvoj nádherný úsmev za všetko láska moja jediná. Veľmi veľmi ťa ľúbime a vždy aj budeme, ty si naše prvé dieťa. Aj babka s dedom ťa veľmi ľúbia. Babka veľmi veľa plakala včera za tebou pošli jej prosím ťa veľa síl veľmi ťažko to prežíva. Chýbaš nám a už aby sme boli znova spolu. Ja ťa potrebujem viac ako čokoľvek na tomto svete. Davidko nikdy ťa neprestanem ľúbiť a myslieť na teba. Drž sa tam a buď veľmi šťastný. Posielame ti milión pusiniek.

Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: