Titel : Davidko
|
Autor: Judita
()
Datum: 19.09.2010 13:39:27
Ahoj ty môj malý bubík. Včera bol rok, že si nás navždy opustil. S tvojím tatinom sme boli presne o 11.15hod. keď si odišiel do nebíčku pri tvojom hrobčeku. Čakala som na nejaké znamenie od teba a až večer mi došlo, že znamenie som dostala. Ako sme stáli pri tvojom hrobčeku došla ku nám stará babka, ktorú vôbec nepoznáme a povedala nám "ON JE ANJELIK A NETRÁPTE SA UŽ TOĽKO". Cítim, že to ty si poslal za nami tú pani. Nemohol a nevedel si ako nám to odkázať tak si to odkázal cez babičku. Ďakujem. Ďakujem ti za všetko, za tie štyri nádherne mesiace čo sme boli spolu, za tvoj nádherný úsmev za všetko láska moja jediná. Veľmi veľmi ťa ľúbime a vždy aj budeme, ty si naše prvé dieťa. Aj babka s dedom ťa veľmi ľúbia. Babka veľmi veľa plakala včera za tebou pošli jej prosím ťa veľa síl veľmi ťažko to prežíva. Chýbaš nám a už aby sme boli znova spolu. Ja ťa potrebujem viac ako čokoľvek na tomto svete. Davidko nikdy ťa neprestanem ľúbiť a myslieť na teba. Drž sa tam a buď veľmi šťastný. Posielame ti milión pusiniek.
|
|
|