Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok

Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
.. Podelená bolesť je polovičnou bolesťou ..                              

|     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

Titel  Autor  Datum 
 Davidko
 Judita   19.09.2010   13:39:27 
 RE: Davidko
 Andrea   19.09.2010   19:26:07 

Titel : RE: Davidko
Autor: Andrea  ()     Datum:  19.09.2010 19:26:07

Ja neviem ako je to možné ,ale po svete chodia staršie ženy ktoré majú odvahu alebo možno poslanie prihovoriť sa nám -mamám anjelikov-na cintorínoch pri hrobčekoch našich detí.Aj mne sa stalo volačo podobné.To bola staršia pani od nás z dediny a prišla za mnou a povedala mi nech už tolko neplačem že malinký nemôže kľudne spať a nemá pokoj.Že jemu to neni dobre.Ja som vtedy bola na nu nahnevaná že čo sa o mna stará,ale to vtedy bolo ešte veľmi čerstvé.Jej som ale nepovedala nič len som prikývla.Tá pani má kúsok od môjho Lukáška pochovanú dcérku Rozmaku a tiež mi povedala že jej doktori povedali že už mať deti nebude ale vraj ona im neverila a dobre urobila -ešte mala dvoch synov.
Možno aj my ked budeme staré a stále budeme chodiť za našimi deťmi na cintorín,možno aj my také budeme.A ja keď tam čupím pri Lukáškovi sa pristihnem že pozerám po tých malinkých hrobčekoch a plačem tuším za všetkými tými deťmi ktoré tam ležia-aj keď teraz by to už boli možno babky a dedkovia.Bože prečo??Tak veľmi mi chýba a nikdo a nič mi ho nevráti ,nech robím čokolvek??Prečo ma Boh takto potrestal??

Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: