Titel : Nelinka
|
Autor: Radka
()
Datum: 27.11.2010 20:06:13
Nelinko, lásko naše, netušila jsem, co je bolest. Ale jestli to, co já prožívám jako něco, co bolí je pro Tebe to, co Ti donese alespoň kousek mojí lásky, tak ano. Je těžké pochopit, proč se musí stát takové neštěstí, abych si uvědomila, jaké štěstí jsem prožila při narození Jiříka, Markétky a Honzíka. Brala jsem to štěstí jako samozřejmost. Dnes vím,že to, co jsem si ani neuvědomovala byl dar. I ty si byla dar a já TI vděčím za tolik.. Tak krátká doba, která nám byla dopřána a Ty si toho dokázala tolik. Maminka, která má svého Andílka ví, co Ti chci říct, jak moc Ti chci poděkovat. Nejsou slova, která by vyjádřila mojí lásku nebo bolest. Ale Ty si byla a si neustále naší součástí. Milujeme každou vzpomíku na Tebe a jsi součástí nás i našich životů. Andílci, přejeme krásné sladké sny,posíláme lásku a veliké obejmutí. Neluško, moc Tady chybí Tvoje vrnění, moc tady chybíš, je moc těžké se smířit s tím, že náš čas byl tak krátký. Milujeme Tě Andílku, obejmutí a vzpomínku na Vás i Vaše smutné maminky...maminka Radka
|
|
|