Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok

Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
.. Podelená bolesť je polovičnou bolesťou ..                              

|     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

Titel  Autor  Datum 
 sofinke
 zuzana+peto   11.01.2011   15:39:35 
 RE: sofinke
 mirka   11.01.2011   18:38:07 
 zuzana+peto   12.01.2011   05:51:55 
 mirka   12.01.2011   14:49:34 
 zuzana+peto   13.01.2011   09:39:05 
 Denisa   11.01.2011   16:17:01 
 zuzana+peto   12.01.2011   05:56:22 
 Radka   11.01.2011   15:51:37 
 zuzana+peto   12.01.2011   05:58:46 
 Radka   12.01.2011   09:03:19 
 zuzana+peto   13.01.2011   09:47:51 

Titel : RE: sofinke
Autor: Radka  ()     Datum:  12.01.2011 09:03:19

Ano, osobně se neznáme, ale to co tady napíšeme, je velmi intimní.. Píšeme svým dětem, myslíme na ně, myslíme i na ostatní dětičky a jejich rodiče. Musím přiznat, že jen tady jsem byla schopná otevřeně vyjádřit svoje pocity. Jinak jsem se tak trochu zavřela pro okolí..Jen Markétka ví. Majdo, když to čteš, tak znáš moje myšlenky a víš, že si jedinná, s kým mluvím opravdu otevřeně...Jinak to nejde, Markétka zprávu o mém těhotenství přijala okamžitě a bez výhrad. Milovala Nelinku od první chvíle a někdy jsem si říkala, že Neluška je snad Markétky..Mažel je velmi silná osobnost. Život bere víc rozumem, já citem. Ale proto je pro mě velmi důležitý. Přesto jsem mu po návratu z nemocnice navrhla rozchod.. Nedovedla jsem si představit, jak po tom všem budeme moct spolu být.Manžel měl naštěstí rozum...Snaží se mě vrátit zpátky k dřívějším aktivitám a je někdy nesnesitelně vytrvalý.. Opět musím uznat - rozum..Ale já bytostně potřebuji to srdíčko a cit a povídání..A tak povídám svým holkám - Makétce a Nelince..No a samozdřejmě ještě tady. Takže mám pocit, že se známe už strašně dlouho a dobře. Znám Vás i vaše děti, myslím na Vás a mám ráda Vaše Andílky. Jinak to nejde, protože my je nemáme u sebe, ale oni někde spolu jsou a je jim spolu určitě báječně...
Přehršel nesouvislích myšlenek, ale tady můžu..
A ještě něco, Markétka psala ve škole o Nelince.Profesorka ji upozornila, že odskočila od tématu a že popustila uzdu své fantazii. Když ji Markétka řekla, že ne, že je to něco, co opravdu prožila, ani nechtěla věřit. Jsem ale moc ráda, že to napsala, Nelinka je každodenní součástí našeho života a jen proto, že tady není s námi neznamená, že o ní nemusí vědět ostatní. Zuzko, moc na Vás myslím a držte se Radka

Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: