Titel : RE: sofinke
|
Autor: mirka
()
Datum: 12.01.2011 14:49:34
Ďakujem Zuzka, mám podobný názor i skúsenosti, aj pri Terezke som si musela vybaviť a vychodiť všetko sama , z vlastnej iniciatívy a potom sa ma všetci lekári pýtali, ako som vedela, že niečo nie je v poriadku, no nevedela som... tiež mám pocit, že nesmiem nechať nič na náhodu a urobiť maximum...aj keď mám obavu, či to budú nejako riešiť, keďže sa to robí pri min. 2 potratoch alebo dedičnej VVCH, mne umrelo "len" jedno dieťa a tak nespadám do ich tabuliek...no určite to idem riešiť, ešte raz vďaka, budem rada, keď sa ozveš, je dobré, že si tu môžem s vami všetkými pokecať, vy naozaj viete, čo cítim. Včera ma svokra vytočila rečami typu už musíš ísť von, medzi ľudí, nesmieš sa uzatvárať, musíš to a tamto, mama k tomu ešte dnes priložila, že čo také robím, že si vypínam telefón, že chcem mať kľud...No po týždni návštev (4 dni zo 7) som už mala ľudí fakt dosť. Vraždila by som, viem, že to myslia dobre, ale viem aj , že to zvládnem, teda dúfam, len si tým musím prejsť a tieto reči mi veľmi nepomáhajú, nejako to nechcú pochopiť...
|
|
|