Titel : RE: Jazmínka
|
Autor: mirka
()
Datum: 23.02.2011 11:03:30
Ahoj,mojej kamarátke povedala veštica ešte počas tehotenstva, že to nedopadne dobre, že Terezka sa obetuje kvôli mne, lebo mám mať haváriu, kt. by som neprežila a Adamko má vážne ochorieť, že odteraz bude môj život jednoduchší, aj keď ho nikdy nebudem mať ľahký...keď sme mali výsledky z genetiky dobré, tak chcela ísť reklamovať, čo za somariny to narozprávala a nakoniec sa to splnilo...malá neprežila...ja mám pred týmito vecami neuveriteľný rešpekt a sama by som k nej nešla, možno teraz pôjdem, nech mi odpovie na moje otázky. Ďalej povedala, že ma malá veľmi ľúbi, vie ako ju milujem ja a že sa jej dušička vráti, lebo si nás vybrala a chce byť s nami, ale teraz nebol ten správny čas...ďalej povedala, že do dvoch rokov budeme mať zdravé dieťatko...tak uvidíme, tiež hovorila, že január a február bude v partnerskom živote veľmi ťažký a niečo na tom je...Dianka, ja mám malú síce doma, ale som ju nikdy nevidela a to je pre mňa hrozné, neviem, ako vyzerá, ako si ju predstaviť...tá bolesť je u každej z nás veľmi, veľmi veľká...môžem sa opýtať, kto Ti tie vyšetrenia odporučil?
|
|
|