Titel : RE: Nelinka
|
Autor: Radka
()
Datum: 29.03.2011 11:47:00
Nelinko, krásný den plný radosti, klidu a sluníčka Tobě i Všem našim Andílkům...s láskou máma Sedím u Markétky a je mi tak moc smutno. Má tady citát od Saint-Exuperyho - ,,Člověk musí žít velmi dlouho, aby se stal člověkem.,, Ty patříš mezi Ty, kterým nebylo dáno žít dlouho, Ty patříš k Andělům, kteří měli tu sílu odejít a jsou tak moc dokonalí... Já ale už vím, že v jednom jsme nabyly dokonalost i my, maminky Andílků, myslím, že naše láska k Vám je ,,naší dokonalostí,,.Nemůžu Ti svoji lásku předávat v pohlazení, obejmutí...Ale je tak moc silná..Kdybych i já někde našla sílu, být alespoň z poloviny tak silná, jako je láska k Tobě..Každého člověka ovlivňuje spoustu věcí - prostředí, rodina, lidé, setkání..Je toho moc. Něco nám ani nepřipadá důležité, některá setkání považujeme za ,,zásadní,,některá setkání nás donutí k zamyšlení....Ale ten, kdo potkal Anděla....nejsou slova, je to ,,zlom,,v životě. Každý den vstávat s otázkou, proč moje děťátko, proč né já, každý večer se stejnou otázkou usínat...Zatím si myslím, že nám není dáno poznat odpověď na tuhle otázku, ale že jednou...Co známe, jsou jména maminek, jména tolika andílků..Maminky, které neznám osobně, ale zná je tak moc..Dětičky, které znáš holčičko TY..Já znám alespoň jména Tvých kamarádů...Jiřinka, Terezka, Sofinka, Matúško, Lilka, Lukášek, Stanko, Filípek, Zuzanka, Branko, Jakoubek, Maxík, Janka, Simeonko, Davídek, Dianka, Verunka, Martínek, Vincík, Ondrejko, Sašenka, Ivetka, Jazmínka. Anička,,,Květinka, Brouček, Fazolka...............Nikdy se nikomu nepodaří napsat všechna jména..nejde to, je Vás tolik..dětiček, příběhů.... Když jsem Tě viděla poprvé, byla si jen taková malá tečka na obrazovce ultrazvuku... Nebylo Ti ani šest týdnů a co se ti za tak krátkou dobu povedlo...Z dvanáctého týdne mám Tvoji první fotečku..To už si byla ,,slečna,, s maličkým tělíčkem, bylo vidět, kolik si toho už za tak krátkou dobu zvládla..Pak jsem Tě viděla každých čtrnáct dní. Každá fotka je pro mě obrovský poklad. Nejvíc Ti to sluší na fotce v 31tt. Vzpomínáš? Byla se na Tebe podívat Markétka a Ty si se krásně protahovala, nakrucovala a když sis zívla..Já i Markétka - slzy, že jsme málem ani nedýchaly. Byly jsme všechny tři tak spokojené.....Doufám..3D fotečka, kterou mi pan doktor udělal - Tvoje zívnutí, tak krásné, jedinečné, živé, živočišné...Teď se na ten obrázek dívám, brečím a tolik moc Tě miluju..Někdy si prostě prohlížím ,,ty chvíle,,kdy jsem Tě měla tady.Prohlížím někdy, myslím a vzpomínám snad skoro pořád, miluji neustále, vděčná za každý náš společný okamži budu do konce života........Změnila si nám život, bylo by bezva, kdyby si tady byla a měnila ho neustále.......Děkuji maličká moje, že jsi mi dala možnost se na chvilku potkat na světě, kde já zůstala tělem ve kterém bije srdce i pro mojí malou Nelušku...Miluju Tě lásko tak moc, opatruj se nám..................
|
|
|