Titel : RE: Nelinka
|
Autor: Gabi
()
Datum: 29.03.2011 12:42:57
Ach Radka....dnes som chcela napísať príspevok pre svoju dcérku, no predtým som si začala čítať ten tvoj....a nemôžem prestať plakať....ACH PREčO LEN???? Tak krásne si to napísala, tie myšlienky akoby si mi čítala priamo zo srdca, len ja to neviem vyjadriť tak slovami ako ty....tiež si dnes pozerám Saškine fotky a nemôžem sa ubrániť myšlienkam čo by bolo KEBY... Možno by sme boli na prechádzke, moje drobuliatko by spinkalo v kočíku a ja by som jej šla kúpiť plienočky...a bola by som taká šťastná......namiesto toho sedím tu za počítačom a roním slzy a myslím na ďalšieho anjelika, ktorý pribudol medzi tých našich - Romanka, krásne dievčatko spinkaj sladko.... Saška - pokladik môj, tak veľmi ťa ľúbim a keď si sa už musela stať tak krásnym anjelikom, prosím ochraňuj svojho bračeka - on je balzamom na moju ubolenú dušu a ďakujem že aspoň jedno dieťatko môžem mať pri sebe... Na teba hviezdička moja nikdy nezabudnem....sladké sny tebe aj tvojim všetkým kamarátom praje mamina....VEľMI MI CHýBAš....nemalo to byť takto....prepáč....
|
|
|