Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok

Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
.. Podelená bolesť je polovičnou bolesťou ..                              

|     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

Titel  Autor  Datum 
 chlapečci
 Iva   15.04.2011   20:47:35 
 RE: chlapečci
 Lucie   15.04.2011   21:14:52 
 Jana   15.04.2011   23:53:30 
 Dagmar   16.04.2011   15:05:23 
 lenka a mato   17.04.2011   11:03:59 
 Martina   17.04.2011   13:22:46 

Titel : RE: chlapečci
Autor: Lucie  ()     Datum:  15.04.2011 21:14:52

Ivo, taky bych nechtěla. Nechci zapomenout na to, co mi děti daly. Každé z mých dětí si s sebou do nebe odneslo i kus mého srdce- už nikdy nebudu kompletní a rozhodně bych nechtěla zapomenout co stálo za těmi bolavými jizvami na duši. Patří ke mně tak jako já budu navždycky patřit i jim. Akorát já tenkrát naopak spát nemohla. Kdykoliv jsem zavřela oči, zdály se mi hrozné sny, budila jsem se propocená, ubrečená, vyděšená a zmatená. Byly to tak živé sny, že vždycky chvíli trvalo, než mi došlo, že to byl jen sen a pak jsem zbytek noci už jen brečela. Proto jsem nechtěla vůbec chodit spát a po nocích se raději zaměstnávala nesmyslným úklidem a podobně, ale nikam to nevedlo. Vydržela jsem třeba dva dny nespat, ale dřív nebo později jsem usnout musela a všechno se opakovalo.

Teď už vím, že to byla naštěstí jen určitá fáze smutku a obavy z neznámého budoucna, už jsem naštěstí jinde. Ale smutek jako takový nevnímám jako nepřítele, nebo něco, co bych měla chtít vymazat. Prostě mi chybí, stýská se mi a je mi smutno - to je přeci normální, když nemůžem být tím koho milujeme - ale myslím, že milovat a mít možnost aspoň plakat je pořád lepší než necítit nic.

Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: