Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok

Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
.. Podelená bolesť je polovičnou bolesťou ..                              

|     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

Titel  Autor  Datum 
 Nelinka
 Radka   20.04.2011   11:07:46 
 RE: Nelinka
 zuzana+peto   22.04.2011   04:33:48 
 evitass   20.04.2011   13:46:16 
 Radka   20.04.2011   19:31:00 
 Radka   21.04.2011   15:12:33 

Titel : Nelinka
Autor: Radka  ()     Datum:  20.04.2011 11:07:46

Holčičko moje, dlouho jsem nepsala...ale povídám Ti..Když máme možnost jít s Tvými sourozenci ven, pokaždé se díváme na oblohu a hledáme v nebi alespoň malé znamení..Vždy, když jsem chodila s Jiříkem, Markétkou a Honzíkem ven, každý se snažil, aby našel nějaký obrázek a pojmenoval, co vidí jako obraz mraků..Jednou to byl pejsek, podruhé delfín...Já teď hledám Tvoji tvářičku, náznak podoby...a nacházím.Je až neuvěřitelné, jakou máme možnost Tě denně potkávat.Ale ty obrázky jsem Tě měla naučit hledat já, neměla jsem Tě hledat v nich....Včera si oslavila svých nádherných 28týdnů..Minulé pondělí - půl roku...Minulé úterý to byl přesně rok, kdy jsem o Tobě řekla Markétce...v pátek to bude půl roku, kdy jsem Tě měla tu čest na chvilku vidět...Vidět tělíčko andílka, kterého nadevše miluji....Tohle jaro je tím nejsmutnějším, které prožívám, sluníčko ani nic, co k jaru patří už nějak nehci,chci jen to , co mít nemůžu...Slzy...broučku, jen si moc přeji, aby každá moje slza byla pro Tebe tím znamením, které Ti přináší klid, lásku, sen.....vzpomínku. Doufám, že vzpomínka na chvilky, které byly,,naše,,Tě posilují, zahřívají, těší, vykouzlí úsměv na duši....Srdce a duše...nikdy dřív jsem tak silně necítila, jak srdce bolí, kde duše člověka je...Bolestné poznání..Zase tady čtu u Markétky citát: Slova jsou stvořená k tomu, aby zakrývala naše myšlenky. H.Heine Já nevím, já spíš neumím slova pro svoje myšlenky najít..Nelušenko moje, opatruj se nám, prosím přijímej naši lásku, vzpomínku, touhu, bolest..naši lidskou nedokonalost.Prosím, ochraňuj svoje sourozence. S velikou pokorou a láskou Tvoje milující maminka

Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: