Titel : RE: Nelinka
|
Autor: evitass
()
Datum: 20.04.2011 13:46:16
aaaaaah...radka tak tazko sa citali tieto riadky...:( ani neviem pomali co povedat...napriek tomu ze poznam tuto bolest a prazdnotu...tuzbu vratit cas alebo apson na chvilu zastavit zem...nedokazem najst slova ktore by pohladili dusu matky ktora krvaca po strate dietata :((( nenachadzam aby som ich povedala tebe,sebe i dalsim mamam :( lebo ten kus ktory patri nam ;( nemoze nahradit ani prekryt nic ine nikto iny a slova su primalo na to aby sme to niekedy vsetko pochopili...krasne si to napisala...tiez som sa tesila ze ukazem liuske oblohu a slniecko,vtacikov a budeme voniat kvietky spolu...no miesto toho hladim na oblohu a chcem vidiet apson jej tvar,hladim do slnka a spytujem sa sama seba ci jej tam je dobre...voniam zvecsa kvietky ktore na pamiatku jej ukladam,alebo s jej sestrickou a pri kadom kvietku ma srdce pichne ze nieje s nami aj ona...a ked vtaciky lietaju po oblohe duufam ze ich vidi i ona :((( opatruj sa radka a vyobjimaj si deticky...do nebicka posielam boztek a modlitbu za vsetkych anjelikov xxxx
|
|
|