Titel : RE: asi mi to je už jedno....nevládzem...
|
Autor: Jana
()
Datum: 10.06.2011 10:14:18
Adi, rada by som ti napisala nieco povzbudive, ale neviem najst tie spravne slova.. Kolko mas rokov? nie preto ze ti chcem napisat ze ved mas este cas, dieta este budes mat.. lebo podla seba viem ze ked zena pride o dietatko, nedajboze o viac, vek v tuzbe po dietati nehra ziadnu rolu. Tiez su uz od Ondrejka temer 2roky a druhe dietatko nikde, miestami mi z toho riadne sibe.. ale to uz radsej nebudem rozoberat. Nemas nieco kam upriamit svoju mysel? nejaku novu aktivitu? uplne pustit dieta z hlavy? ja viem ze to je tazke, lebo to asi sama nedokazem. ale zistila som ze moja tuzba po dietati, ma svojim sposobom obmedzuje v zivote.. lebo som ako slepa, vsetko co chcem je - "len" dieta. Ja uz ani neviem, ci to dieta tak velmi chcem, alebo su to take tie klapky, co som sa zamerala na nejaky ciel a nejde mi to dosiahnut tak to chcem len viac a viac.. Psychika asi naozaj robi svoje .. Nechcem sa zmierovat s tym ze dieta mat nebudem.. Ale chcem to teraz pustit z hlavy.. chcem trochu zit.. Uzit si leto, vyskusat nieco riskantnejsie co si uz s dietatom nebudem moct dovolit. Chcem si zit to co pride a nie sa stale obmedzovat plodnymi dnami, menzesom, naslednym smutkom.. a tak dokola.. to je fakt na klietku.. Adi, asi sa mi lahko vravi, ale kazdopadne to objatie plati a drzim ti palce, nech to nejako cele zvladnete a verim ze raz nam bude dopriate. J.
|
|
|