Titel : nezvladla jsem to
|
Autor: sakti
()
Datum: 22.06.2011 11:32:24
mila Rozarko, ze me cekala "velka" zkouska to vis, myslela jsem, ze nic horsiho me uz nepotka...jak jsem se mylila... predminuly tyden Eli skoncila po 4 dennim permanentnim zvraceni v nemocnici na kapackach, chudatko moje maly (nakonec to zvladla moc dobre), chtela jsem ji ukazat, ze i ona je moje holcicka, ze nemam jen Vikcu-miminko, a tak jsem se vymenila v nemocnici s manzelem a zustala jsem tam s ni ja...to byla pohoda...jenze pediatricke odd. je jen vedlejsi barak u porodnice, kde jsme prisli o Rozarku, nebylo to prijemne, ale zvladala jsem to, jelikoz kojim Viki, tak jsem v nemocnici odsavala, abych pak doma mohla dal pokracovat v kojeni, jenze mleko jsem vylevala, zacinalo mi to pripadat jako tenkrat...a nejvic me "skolil" navrat domu, stejna cesta, stejna vratnice, brrrr, a i jakesi uvolneni po tom strachu o Eli, aby byla v poradku...cestou mi naprosto "vypnul mozek" a doma jsem se totalne sesypala, sedela jsem u postylky Viki a jen jsem cele odpoledne plakala, nechapu to...vsechno se mi vratilo se stejnou intenzitou jako by ty dva roky mezi tim ani neexistovaly, proc?....nakonec jsem to odnesla anginou v kombinaci se strevni virozou, 4 dny jsem mela vysoke horecky, manzel se staral o dve deti a o me, delal mi zabaly, horecky neklesaly....ted uz je mi o neco lepe, ale citim se velmi podobne jako tenkrat, prazdna, jen tupe civim a jsem moc unavena...nevim, proc jsem to cele musela projit jeste jednou? jen jsem stastna, ze obe holky jsou zdrave a ja uz ted skoro taky a ze Viki to cele zvladla bez toho, aniz by onemocnela, neb to by me uz asi totalne polozilo...
chybis mi moc, holcicko moje, v lete uz by ti byly uzasne dva roky a urcite bys byla moc krasna a sikovna holcicka...pusu posila tvoje maminka
|
|
|