Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok

Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
.. Podelená bolesť je polovičnou bolesťou ..                              

|     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

Titel  Autor  Datum 
 nezvladla jsem to
 sakti   22.06.2011   11:32:24 
 RE: nezvladla jsem to
 zuzana+peto   27.06.2011   08:15:12 
 Jana   24.06.2011   19:57:42 
 Gabi   25.06.2011   12:10:04 
 Judita   27.06.2011   19:24:02 

Titel : RE: nezvladla jsem to
Autor: Jana  ()     Datum:  24.06.2011 19:57:42

Ahoj Sakti.. To je dan, zato ze zijeme dalej "normalne". Museli sme sa to naucit, hoci sme nechceli, prestali sme plakat.. Neda sa vecne smutit, treba zit, hlavne ak mas dalsie deticky. No a potom to raz za cas pride.. Ta bolest co sa ti usadi na hrudi.. Len kvilit, kricat na okolity svet, ktoremu uz ani neukazujes svoj smutok, to ze este stale neprejde dna aby si na svoje anjelikovske dietatko nemyslela.. Vsetka ta snaha zit normalne a zmierene vyjde navnivoc a teba to chyti.. Nepomoze nic, len si to odzialit... a u teba to asi bolo jasne, jednak oslabene telo, a to ze manzel za teba prevzal povinnosti - zrazu si sa mohla sustredit len na svoju Rozarku a bum.. Mali by sme uz krasne dvojrocne deticky.. Stale sa pytam preco nemam Ondrejka pri sebe... Stale mi chyba, len uz viem ze to nezmenim.. A ani mi nikto neda odpoved..
Sakti, zvladnes to.. vsetko znovu zvladnes, tvoje baby ta budu potrebovat, nastartujes sa a pojdete zase dalej, lebo musite.. Prajem ti skore uzdravenie a skory usmev na tvari, co ti vycaria tvoje Babule. J.

Ondrik, velmi ta lubim a dufam, ze ty to vies. Lubim Ta synacik a chcela by som ta mat velmi pri sebe. Velmi. Lubim ta slniecko moje

Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: