Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok

Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
.. Podelená bolesť je polovičnou bolesťou ..                              

|     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

Titel  Autor  Datum 
 už nie je...
 Zuzana   15.09.2011   21:35:13 
 RE: už nie je...
 sakti   19.09.2011   14:34:46 
 Zuzana   19.09.2011   16:18:15 
 Gabina   16.09.2011   08:16:58 
 Zuzana   16.09.2011   14:24:25 
 lenka a mato   16.09.2011   16:17:03 
 andreachy   17.09.2011   16:57:27 
 Gabi   17.09.2011   21:42:43 

Titel : RE: už nie je...
Autor: Gabi  ()     Datum:  17.09.2011 21:42:43

milá andreachy - tiež chodím do práce, usmievam sa.....snažím sa myšlienku na moje dieťatko trošku posunúť na neskôr...až budem sama....vtedy sa prihováram svojej dcére....posielam pusinky.....prosím o prepáčenie.....a pýtam sa sama seba, že PREČO????? Veľmi ťa chápem.....a jediné čo nechápem sú otázky typu ako sa mám...čo odpovedať??? DOBRE??? Môže sa mať dobre žena, ktorej zomrelo dieťa?????? alebo ZLE???? aby ma ľutovali???, nie to tiež nepotrebujem.....a tak sa o tom už ani nerozprávam....iba tu, kde sú ženy-matky s podobným osudom a vedia ma pochopiť....všetkým vám - mamičkám a tiež aj sebe prajem veľa sily na zdolávanie tak ťažkého osudu, aký nám život nadelil....a Deniska/zakladateľka tejto stránky/ ak čítaš tieto riadky - dovoľ, aby som ti vyjadrila svoju vďaku za vznik tejto stránky a hlbokú úctu, že i pri tej bolesti, ktorou si si sama prešla myslela si i na iných....

Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: