Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok

Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
.. Podelená bolesť je polovičnou bolesťou ..                              

|     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

Titel  Autor  Datum 
 Dvojnasobny smutok
 Lenka   22.08.2014   14:12:02 
 RE: Dvojnasobny smutok
 Patrícia   27.08.2014   14:26:46 
 Kalja   26.08.2014   07:40:22 
 Veronika   23.08.2014   11:15:26 

Titel : RE: Dvojnasobny smutok
Autor: Kalja  ()     Datum:  26.08.2014 07:40:22

Ahoj Lenočka,
celý život sa riadim heslom, nečuduj sa druhej biede a druhému smútku, keď nevieš, čo ťa čaká. Kto sme my, aby sme mohli odcudzovať a posudzovať konanie druhých? My sme na to príliš malí, a to by si mohla uvedomiť aj tá tvoja v uvodzovkách kamarátka. Nám keď zomrel malý, sme prečistili svoje okolie od takýchto typov ľudí, a až vtedy som zistila, že sme boli obklopení falošnosťou, a nesprávnym typom ľudí. Teraz som už opatrná, som obklopená milujúcimi ľuďmi, pri nadvazovaní nových priateľstiev som už obozretná, a spolieham sa na rodinu. Na tú najbližšiu, pretože oni pri mne pevne stáli a stoja. Aj ja som zažila od jednej úžasnej osoby vetu: A to si nemohla ísť k doktorovi skôr? No, nemohla, pretože nebolo s čím, a zomlelo sa to v priebehu jednej noci. Veľmi ma to pichlo pri srdci, ale urobila som hrubú čiaru, a zabudla na tú osobu. Lenočka, drž sa, skús preklenúť to obdobie, ja viem, že je to ťažké, ja ani neviem, ako prebehol a uplynul prvý rok od smrti nášho anjelika, mám taký pocit, ako by som iba existovala, a ľudia okolo mňa žili, ako by som spala, a pozerala na tých, čo sú šťastní. Držím palce a bozkávam.

Adriánko, veľmi ťa ľúbime, dávaj pozor na nás a svojho bračeka Šimonka. A dávaj prosím pozor aj na svojho uja, ktorý bojuje z celých síl so strašnou chorobou. Veľmi ťa ľúbime bobáčik náš najkrajší.

Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: