Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok

Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
.. Podelená bolesť je polovičnou bolesťou ..                              

|     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

Titel  Autor  Datum 
 iniciativa
 vesna   21.01.2008   09:06:09 
 RE: iniciativa
 Danka   22.01.2008   12:26:19 
 mona   28.01.2008   20:12:13 
 5ka   29.01.2008   17:11:20 
 mona   12.02.2008   20:45:16 
 Lucia UK   21.01.2008   15:55:04 
 Monika   21.01.2008   15:50:37 
 nina   21.01.2008   13:15:38 
 Nana   21.01.2008   20:19:28 
 Lucka   23.01.2008   11:42:31 
 vesna   24.01.2008   17:42:45 
 ALENKA   25.01.2008   22:33:06 

Titel : RE: iniciativa
Autor: nina  ()     Datum:  21.01.2008 13:15:38

Mila Vesna,
rada sa k tvojej iniciative pridam, tiez som psychologicka, ale v tomto pripade citovo zaujata, tiez som mama anjelika. Navyse je to veelmi nedavno, co nas opustila Leuska, takze sa zatial iba zviecham...
Ale poznam to, co popisujes, okolie uz so mnou nechce hovorit o tom, co sa stalo, lenze ja stale rozmyslam iba o tom, dalej: neznasam navstevy u lekarov, na uradoch, kde to musim stale znova vysvetlovat, oznamovat, vzdy sa bojim ich reakcie...
a samozrejme mam aj zlu skusenost z nemocnice, pise tu o tom vela mamiciek, ludsky pristup bolestne chyba! My sme boli v Motole, viem ze tam zachranuju deticky kazdy den, ale mozno prave preto nedokazem pochopit, ako im moze prejst taky necitlivy pristup!
My sme najprv netusili, ze je na tom nasa dcerka tak zle, ale ked zacali hovorit o tom, ze pojde na JIPku, kam ja nemozem ist s nou, zacala som plakat. Potom zacal kolotoc vysetreni, pricom nas stale doslova hnali chodbami, museli sme nasu sesttyzdnovu dcerku stale vyzliekat a obliekat, jedna sestra ma dokonca pleskla po zadku, aby som jej uhla, miesto toho, aby ma poziadala, potom nas hospitalizovali na izbe, kde nebolo vobec ziadne miesto, zachod na nasej izbe bol jediny funkcny pre cele oddelenie, moj muz s nami mohol este chvilku byt a tak sa s Leuskou hral na posteli, naco prisla sestra a nakazal mu vstat, ze to je zakazane, ale kedze on je Nemec, tak to odmietol a vtedy zacal uvazovat aj o inej nemocnici, ale na to uz bohuzial nebol cas, ked som plakala, kricala na mna sestra, ze nech si nemyslim, ze je moje dieta na tom najhorsie a takto mozem pokracovat aj dalej,
no na druhy den pri operacii dcerka zomrela a ked sme poziadali, ci by sme ju mohli este vidiet, bol primar uprimne prekvapeny a zacal protestovat, no my sme na tom trvali, tak sme na to mali par minut v marnici, bolo to neskutocne, ako v sne.
Chcela som vybehnut hore za tou hlupou sestrou a vynadat jej, ale predstavila som si, ze si mozno potom zlost vyleje na inych detoch, tak som to nechala tak. Ale nieco by sa s tym malo robit, s tym suhlasim, a keby som nebola v takej krize, uz by som s tym nieco robila, ale my sme obidvaja s muzom ako zmrazeni, stuhnuti, nevieme "kudykam"...

Ako som uz pisala, rada tvoju iniciativu podporim, myslim ze je to dobry napad,
Nina

Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: