Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok

Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
.. Podelená bolesť je polovičnou bolesťou ..                              

|     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

Titel  Autor  Datum 
 Pro Milenku
 Milena   21.02.2008   11:34:22 
 RE: Pro Milenku
 nina   21.02.2008   23:13:14 
 Janka   22.02.2008   14:09:44 
 Tereza   21.02.2008   22:07:07 
 Milena   22.02.2008   21:26:03 
 Monika   21.02.2008   14:01:58 
 Lucka   21.02.2008   13:53:27 

Titel : Pro Milenku
Autor: Milena  ()     Datum:  21.02.2008 11:34:22

Milenko, holčinečko moje, pořád na tebe myslím, každý den několikrát, jsem naprosto rozpůlená. Najedné straně rozum ví, že se nevrátíš, ale srdce to nechce přijmout, pořád čeká, pořád touží tě obejmout, být s tebou. Když nemůžeš ty za mnou, strašně+ se mi chce za tebou, ale také se mi strašně chce zůstat kvůli tatínkovi a bratrům. Proč jsme se museli takhle rozdělit? Zůstanu už do smrti roztržená a budu pořád toužit na obě strany, někdy je to tak vysilující, nedokážu se naplno radovat z toho, co mám tady a nedokážu zapomenout a odvrátit se od tebe. Zdá se mi, že to lidé kolem mě nechápou, že se pořád tak pro tebe trápím, ale jak se nemám trápit, když je mezi námi taková hradba a já potřebuji všechny své děti, pořád jsme ti matkou, pořád, jenže ti to už k ničemu není. Kéž by ti Pán Bůh dovolil nějak za mnou přijít aspoň na chvíli ve snu. Maminka

Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: