Titel : ma v piatom mesiaci
|
Autor: Mirka
()
Datum: 09.04.2008 10:30:02
Ahojte, píšem vám v mene mojej kamarátky, ktorá dnes prežíva najhorší deň svojho života. Ja som otehotnela minulý rok v septembri, no v novembri mi robili kyretáž kvôli anembryomole, písala som o tom v anjelikoch. No a moja kamarátka otehotnela krátko po mojom zákroku, tak som bola šťastná, že z nás dvoch to vyjde aspoň jednej, tešila som sa s ňou a ona bola najšťastnejší človek na svete. Už mala nakúpené vecičky pre drobca a nabudúci týždeň mala skončiť už aj v práci.Včera išla na sono, na ktoré sa s manželom hrozne tešila a odtiaľ mi volala, že malinkému už nebije srdiečko, tak si ju tam nechali a dnes jej urobia zákrok. Bola som z toho strašne smutná a stále som a keď si predstavím, čo prežíva ona, tak mám chuť plakať. To čo sa stalo mne som sa akosi snažila pochopiť, ale že sa to stalo jej keď už bola na konci 5-ho mesiaca, to nikdy nepochopím. Začínam mať pocit, že je v dnešnej dobe zázrak, keď sa na svet narodí zdravé dieťa. Prečo sa stávajú takéto veci? Je vôbec nejaká príčina? Ona ani ja sme nikdy nemali žiadne problémy, chodíme pravidelne na prehliadky...ďakujem za každú odpoveď.
|
|
|