Titel : RE: ma v piatom mesiaci
|
Autor: 5ka
()
Datum: 14.04.2008 14:54:46
Mirka hlavicku hore a bojovat, hlavne aby tvoje srdiecko vsetko zvladlo. Ja som prisla do porodnice s porodnymi bolestami 2 dni pred terminom porodu. Cele tehotenstvo sme boli uplne v poriadku, nepoznam ani jeden negativny tehotensky zazitok ci priznak ako nevolnost, vysoky tlak a pod. Pri prijme ma vysetrili a povedali, ze do 2 hodin bude malicky Petko na svete. Na porodnej sale vsak uz nebilo srdiecko a rychlo mi urobili cisarsky. Nepamatam si z toho nic, len ze som chcela rychlo zaspat, aby mohli rezat a malickeho vybrat. Vybrali, avsak uz sa nenadychol. Proste odisiel do nebicka a nechal ma tu s bolavym srdieckom. Su tomu len 3 mesiace a kazdy den si predstavujem ako by mohol vyzerat. VIem len tolko, ze je mojim anjelikom a je tam so vsetkymi nasimi anjelikmi, ktore nedostali pravo na zivot a bojuju za lepsiu a krajsiu buducnost svojich maminiek. Musim verit aspon v to nebicko, kde jeho zivotik pokracuje, lebo by som nemohla ostat tu na zemi. Avsak chcem, chcem pre svoju rodinku, pre svojho milovaneho manzela a pre krajsie zajtrajsky s dalsimi detickami, ktore raz budeme mat!!! Drzte sa moje zlate!
|
|
|