Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok

Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
.. Podelená bolesť je polovičnou bolesťou ..                              

|     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

Titel  Autor  Datum 
 Ondrik
 Jana   19.11.2010   19:59:37 
 RE: Ondrikovi a maminkam anjelikov
 Jana   19.11.2010   20:37:24 
 Judita   24.11.2010   10:55:56 
 Martina   21.11.2010   10:44:33 
 Jana   22.11.2010   18:32:18 
 zuzana+peto   21.11.2010   06:44:29 
 barbora   20.11.2010   15:29:04 
 evit@   19.11.2010   22:08:43 
 Jana   22.11.2010   18:30:26 

Titel : RE: Ondrikovi a maminkam anjelikov
Autor: Jana  ()     Datum:  19.11.2010 20:37:24

Laska, dakujem ti, ze ked si mi odisiel, mohla som najst tychto Anjelikov, ktori su isto tvojimi kamaratmi. Chcem ti podakovat za maminky Anjelikov Liusky, Martinka, Davidka, Rozarky, Lukaska a mnohych dalsich a aj tych drobcekov ktory boli so svojimi maminkami ovela kratsie ako bolo dopriate mne. Mile maminky, chcem sa vam tymto podakovat, ze ste boli take uzasne, ze ste bojovali s tym co vam bolo v zivote nadelene a ked bolo najhorsie dokazali ste pomoct aj ostatnym maminkam. Drzim Vam vsetkym palceky aby Vas v zivote stretavali same krasne veci a ak pridu tie horsie, aby ste sa mali o koho opriet ako som sa mohla opriet ja o vas. Zial vidim ze pribudaju nove maminky, ale aj to ze sa vzajomne drzia a posuvaju sa spolu zivotom dalej. Maminky anjelikov, napriek tomu ze nam boli nase deticky dane len na kratucky cas, pre mna je dolezite ze Ondrik so mnou bol. Bol kratucko ale ukazal mi najvacsiu lasku na svete. Milujem ho a ani smrt na tom nic nezmeni. Este raz vam vsetkym vdaka a Prajem Vam aby ste dokazali na svoje deticky spominat viac s laskou ako s bolestou. Ondrik, Milujem ta chlapcek moj najkrajsi

Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: