Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok

Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
.. Podelená bolesť je polovičnou bolesťou ..                              

|     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

Titel  Autor  Datum 
 Ondrik
 Jana   19.11.2010   19:59:37 
 RE: Ondrikovi a maminkam anjelikov
 Jana   19.11.2010   20:37:24 
 Judita   24.11.2010   10:55:56 
 Martina   21.11.2010   10:44:33 
 Jana   22.11.2010   18:32:18 
 zuzana+peto   21.11.2010   06:44:29 
 barbora   20.11.2010   15:29:04 
 evit@   19.11.2010   22:08:43 
 Jana   22.11.2010   18:30:26 

Titel : RE: Ondrikovi a maminkam anjelikov
Autor: evit@  ()     Datum:  19.11.2010 22:08:43

mily ondrik,mila janka...chlapcek maly milovany,posielam ti pusku do nebicka a prosim nasu prvorodenu velku slecnu aby sa s tebou hrala a aby ti pomohla v nebicku sa hrajkat s ostatnymi anjelikmi...ja verim ze i pre vas to musi byt tazke od nas odist tak skoro ,a ze vam je za nami smutno...ale rovnako verim ze vam je dobre,ze ste zdravi a spokojny ze vas nic neboli a ze vas jedneho dna objimeme a budeme spolocne zdravi a stastni...

janulka...tebe zelam vela vela sil a hlavne pokoj v dusicke...viem ze i ked je to uz taka dlha doba stale rovnako to boli,ze nemozeme dat nasemu anjelikovy dobru noc,polaskat ho a citit vonu toho maleho vonaveho uzlicka...ze stale boli vedomie ze ostanu navzdy malimi vonavimi uzlikmi v nasich spomienkach a srdciach...silno presilno sa modlim aby ste uz nemuseli bojovat,ale aby sa na vas usmialo stastie a ondrik prisiel medzi vas...v ociach vaseho vytuzeneho zdraveho dietatka,v pohladeni jeho ruk a usmeve jeho ustociek...

mozno to bude zniet neuveritelne,ale napriek tomu aka dlha doba to uz je,Lia mi stale velmi chyba...prestala som uvazovat o tom aka velka by bola a predstavovat si co vsetko by vedela...napriek tomu ze mam dve uzasne deticky,nieje den kedy by som si neuveomovala ze aj ich zdravie a zivot su stale krehucke a to ze su tu je zazrak...no napriek tomu Lia chyba a vzdy bude...

objimam ta jani a silno verim ze "nase" modlitby budu vypocute <3

Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: