Titel : RE: Ondrikovi a maminkam anjelikov
|
Autor: evit@
()
Datum: 19.11.2010 22:08:43
mily ondrik,mila janka...chlapcek maly milovany,posielam ti pusku do nebicka a prosim nasu prvorodenu velku slecnu aby sa s tebou hrala a aby ti pomohla v nebicku sa hrajkat s ostatnymi anjelikmi...ja verim ze i pre vas to musi byt tazke od nas odist tak skoro ,a ze vam je za nami smutno...ale rovnako verim ze vam je dobre,ze ste zdravi a spokojny ze vas nic neboli a ze vas jedneho dna objimeme a budeme spolocne zdravi a stastni...
janulka...tebe zelam vela vela sil a hlavne pokoj v dusicke...viem ze i ked je to uz taka dlha doba stale rovnako to boli,ze nemozeme dat nasemu anjelikovy dobru noc,polaskat ho a citit vonu toho maleho vonaveho uzlicka...ze stale boli vedomie ze ostanu navzdy malimi vonavimi uzlikmi v nasich spomienkach a srdciach...silno presilno sa modlim aby ste uz nemuseli bojovat,ale aby sa na vas usmialo stastie a ondrik prisiel medzi vas...v ociach vaseho vytuzeneho zdraveho dietatka,v pohladeni jeho ruk a usmeve jeho ustociek...
mozno to bude zniet neuveritelne,ale napriek tomu aka dlha doba to uz je,Lia mi stale velmi chyba...prestala som uvazovat o tom aka velka by bola a predstavovat si co vsetko by vedela...napriek tomu ze mam dve uzasne deticky,nieje den kedy by som si neuveomovala ze aj ich zdravie a zivot su stale krehucke a to ze su tu je zazrak...no napriek tomu Lia chyba a vzdy bude...
objimam ta jani a silno verim ze "nase" modlitby budu vypocute <3
|
|
|