Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
Krasne si to napisala moja Dianka odisla uz pred 14 rokmi ale v srdiecku je stale my sme sa s nou tiez nechceli rozlucit ale ona sa s nami prisla rozlucit sama neviem bolo to aj mne cudne ale na druhy den sme si pustali nasu oblubenu kazetu vtedy este na kazetaku a kazeta sa stale zastavovala jednoducho prestala hrat bolo to p-resne 24 hodin po jej odchode odvtedy ani predtym sa to nestalo s manzelom sme si povedali Dianka chce odist pustime ju a my sme ju pustili ja sa sDiankou casto rozpravam a ked idem na hrobcek sama alebo s detmi spominame a placeme vzdy jej tam dam kvetinky umyjeme hrobcek a v posledny den mala v truhlicke svoj cumlik a oblubenu hrkalku a oblecenie mam ulozene este stale ani najmensia dcerka ho nenosi a ako pamiatku ma nausnicky ktore sme Dianke nestihli dat do usiek ma ich stale v uskach Dianke jej to dovolila nosit a ty sa drz tiez ja mam doma krasne 4 deti ale s Diankou tu mam 3 anjelikov