Titel : RE: Sofinke
|
Autor: zuzana+peto
()
Datum: 24.02.2011 04:32:23
Nie Radka, nezasluzime, uz som myslela, ze je o nieco lepsie, ale nie je stale sa to vraca. Stale sa vracaju pocity bezmocnosti, beznadeje, stale myslim, ze je to len zly sen, z ktoreho sa prebudim a ono to tak nie je. Budim sa s placom, placem za mojim milovanym dievcatkom a nechapem preco odislo. Preco tolko smutku a zaroven lasky mam zdielat. Strasne pocity bezmocnosti a beznadeje, budeme niekedy este stastni???? Tak strasne mi chyba, chcela by som ju bozkavat, objimat, stiskat, hladkat, nekonecny sen, ktory sa nikdy neuskutocni. Co sme horsie ako druhe, preco druhe maju a my nie. Cim sme si to zasluzili, cim sa od ostatnych mamiciek lisime, ked musime zdielat taku ukrutnu bolest a beznadej. Daj nam Boze kvapku nadeje do nasho zivota, daj nam pocitit aj dotyk dietatka, nielen anjela. Aj ked to uz nikdy nebude ako predtym, preco tolko bolesti a tryznenia, cim som Ta ranila, ze ma takto tresces? Co som komu urobila. Mna si si mal zobrat, nie Sofi, ona mala pravo na zivot, ona nevidela slniecko, len ho citila.Tak krasny nadherny anjelik s tou nadhernou tvarickou a s tymi ciernymi vlaskami na cele, Pane Boze vrat mi ho , prosim. Prepacte, ale tieto dni su akesi ovela tazsie asi mi je naozaj lepsie ked som v robote a nemam kedy premyslat. Dakujem Radka za objatie a za povzbudenie. Aj ja Ti posielam objatie.Sofinka nekonecne Ta lubime obaja s ockom a aj cela rodinka a neskutocne nam chybas. Pozdravuj v nebicku vsetkych anjelickov a pekne sa spolu hrajkajte. Odpust mi laska, ak som Ti ublizila, odpust. Lubim Ta. Posielam Ti krasny boztek na rano a prajem Ti krasne aj ked chladne ranko. Pa, laska .Maminka
|
|
|