Titel : RE: Sofinke
|
Autor: zuzana+peto
()
Datum: 24.02.2011 13:57:42
Dakujem Gabika za podporu, neviem tieto dni je vsetko akesi tazsie, mozno preto , ze dnes je opat 24., presne 9 mesiacov, co Sofinka odisla, pre niekoho mozno kratka doba, ale pre mna velmi dlha. Viem pochopit aj ostatne mamicky, co prezivaju, ked pocitaju kolko mesiacikov ma ich dieta. Predtym by som si asi pomyslela, ze to babatko zomrelo a preco ho stale beru ako keby zilo. Teraz to viem pochopit, tie babatka s nami ziju aj ked telom tu nie su a budu zit az pokial sa s nimi nestretneme. Alebo je to tym, ze som uz druhy tyzden doma na PN, tak mam malo zamestnanu mysel a prilis premyslam a smutim. Viem, ze moje dievcatko by nechcelo, aby som bola smutna, ale inak to niekedy proste nejde, mne plac pomaha. Aj dnes som isla od lekara a hned moja cesta smerovala autom na cintorin. Uz pocas soferovania sa mi tisli slzy do oci, nemohla som vydrzat. POtrebovala som sa ist vyplakat k hrobiku a povedat jej ako velmi mi chyba a ako velmi ju milujem. Devat mesiacov, to by uz bola velka slecna, uz by sme sa pomaly ucili prve krocky, ani si nejdem predstavovat dalsie veci, lebo je to este horsie. Sofinka vetko najlepsie k dnesnym 9 anjelikovskym mesiacikom a krasnu oslavu. Pozdravuj svojich kamaratikov v nebi. Lubime Ta obaja s ockom a aj cela rodina. Pa laska
|
|
|