Titel : RE: Sofinke
|
Autor: Janka
()
Datum: 24.02.2011 13:55:17
Ahojte maminky anjelikov, je to tak ako píšete, že dokážeme sa aj zabaviť aj smiať, no za všetkým cítime a vedíme našic anjelikov. Gabi keď sme sa zastavili na cintoríne,tak mi Maroš povedal, že už vyzeraš taká vyrovnaná s tým, čo sa stalo, že sa dokážeš aj smiať, aj sa porozprávať zažartovať, vraj keby to človek neprežil na vlastnej koži tak ani neuverí, čo všetko sa za tým skrýva... koľko bolesti je za malým nevinným úsmevom, koľko výčitiek a koľko spomienok... A Zuzka tak ako píšeš Ty, že tieto dni sú akési beznádejné, ja som mamina už 3aj pol ročného anjelika a tieto dni prežívam až moc emotívne. vo všetkom čo robím , vo všetkých mojich deťoch hľadám Janku... no márne, zostávajú mi len oči pre plač... nedokážem sa tomu v danej chvíli ubrániť. Anjelik môj milovaný spinkaj sladúčko atíško... posielam Ti tisíce sladkých pusiniek...si môj milovaný pokladík pás láska moja Tvoja maminka. Zároveň prajem sladké sníčky aj ostatným Tvojim kamarátom, ktorých je tam s Tebou veľmi veľa. Ľúbim Ťa kuriatko moje.
|
|
|