Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok

Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
.. Podelená bolesť je polovičnou bolesťou ..                              

|     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

Titel  Autor  Datum 
 Sofinke
 zuzana+peto   23.02.2011   13:46:52 
 RE: Sofinke
 Radka   23.02.2011   19:18:30 
 zuzana+peto   24.02.2011   04:32:23 
 Gabi   24.02.2011   12:30:25 
 zuzana+peto   24.02.2011   13:57:42 
 Janka   24.02.2011   13:55:17 
 zuzana+peto   24.02.2011   14:20:45 

Titel : RE: Sofinke
Autor: Janka  ()     Datum:  24.02.2011 13:55:17

Ahojte maminky anjelikov, je to tak ako píšete, že dokážeme sa aj zabaviť aj smiať, no za všetkým cítime a vedíme našic anjelikov. Gabi keď sme sa zastavili na cintoríne,tak mi Maroš povedal, že už vyzeraš taká vyrovnaná s tým, čo sa stalo, že sa dokážeš aj smiať, aj sa porozprávať zažartovať, vraj keby to človek neprežil na vlastnej koži tak ani neuverí, čo všetko sa za tým skrýva... koľko bolesti je za malým nevinným úsmevom, koľko výčitiek a koľko spomienok...
A Zuzka tak ako píšeš Ty, že tieto dni sú akési beznádejné, ja som mamina už 3aj pol ročného anjelika a tieto dni prežívam až moc emotívne. vo všetkom čo robím , vo všetkých mojich deťoch hľadám Janku... no márne, zostávajú mi len oči pre plač... nedokážem sa tomu v danej chvíli ubrániť.
Anjelik môj milovaný spinkaj sladúčko atíško... posielam Ti tisíce sladkých pusiniek...si môj milovaný pokladík pás láska moja Tvoja maminka. Zároveň prajem sladké sníčky aj ostatným Tvojim kamarátom, ktorých je tam s Tebou veľmi veľa. Ľúbim Ťa kuriatko moje.

Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: