Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok

Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
.. Podelená bolesť je polovičnou bolesťou ..                              

|     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

Titel  Autor  Datum 
 tak smutno...
 Deni   01.03.2011   19:44:54 
 RE: tak smutno...
 zuzana+peto   02.03.2011   06:44:04 
 Jana   01.03.2011   20:06:56 
 Diana   03.03.2011   15:33:05 
 zuzana+peto   02.03.2011   07:08:18 
 Zdenka   02.03.2011   19:57:53 
 zuzana+peto   04.03.2011   16:08:40 

Titel : RE: tak smutno...
Autor: Zdenka  ()     Datum:  02.03.2011 19:57:53

Ja si teraz tiež vyčítam, že som sa mala viac venovať podstatnejším veciam ako sú bežné denné práce a povinosti.
V tom zhone nám život posledné roky tak preplával pomedzi prsty, že sme si ani neuvedomili, kedy nám deti tak vyrástli. Dlho boli stále malí a zrazu sú už samostatní.Ondrejko môj odpusti mi, že som ti nepomohla,že som nedokázala niečo urobiť, aby sa to nestalo. Dala by som všetko na svete, keby sa dal čas vrátiť, lenže to nejde.Nám tu zostáva len nekonečný smútok a žiaľ. Včera večer za tebou odišiel Tvoj dedko. Keď si zomrel,nechcel už viac žiť.Dávajte tam na seba pozor. Dnes mi pán farár povedal, že všetko má svoj zmysel, že všetko sa pre niečo deje.Zatiaľ to nechápem a myslím, že ešte dlho sa s tým nezmierim, myslím, že nikdy.Ľúbim Ťa, veľmi nám chýbaš. Dávaj pozor na seba , na nás, aj na tých maličkých anjelikov, ktorých rodičia nemali toľko šťastia ako my, keď sme Ťa mali aspoň 14 rokov. Je mi veľmi smutno. Mamina

Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: