Titel : RE: drobček môj........
|
Autor: andreachy
()
Datum: 08.08.2011 19:43:08
Zdenka, je mi to tak ľúto, ked čítam Tvoje riadky. Môj Matejko zomrel 30.januára na Kramároch, a tiež si to vyčítam, že som si nič nevšimla skôr, že som nenástojila aby ho hned pri prijatí dali na ARO. Nie oni nás v sobotu prijali na detské oddelenie, so zápalom priedušiek na pozorovanie, Nič s nim nerobili, a na druhý den behom niekoľkých hodín zomrel na zlyhanie srdiečka...po pytve to bol zápal plúc. Ale lekáry ho tak pri resuscitácii dokaličili, že keby ho aj zachránili, tak by neprežil tie neskutočné krvácania a poranenia, ktoré mu spôsobili resuscitáciou..... Vyčítam si to, že som nezistila skôr , že sa niečo deje, on mi to povedat nemohol, kedže mal len 7,5 mesiaca.....Nikdy som nepočula slovko mama.....(mám právo sa hrdiť týmto slovom, ked som ho nedokázala zachrániť a pomôcť mu?????) Mtejko môj prosím odpusť mi.......milujem Ťa Zdenka napisal/a: ------------------------------- Ja tiež prosím každý deň môjho Ondrejka o odpustenie aj za to, že plačem,lebo každý mi hovorí, že nemám plakať, lebo mu to nerobí dobre, aj za to, že som mu nedokázala pomôcť, že som si nič nevšimla, keď mi občas povedal:
|
|
|