Titel : RE: drobček môj........
|
Autor: Iveta
()
Datum: 09.08.2011 10:18:00
milé MAMINKY, všetky sme boli,teraz sme a navždy budeme maminky pre našich anjelikov.Raz,keď sa s našimi láskami budeme objímať v nebíčku,ako by nás mali naši maličkí oslovovať?Aj pre nich to bude nesmierne krásne povedať nám MAMI,verím,že aj oni na to túžobne čakajú.A ja sa už neviem dočkať,kedy ten moment príde a uvidím svojich štyroch ANJELIKOCH.Denne plačem a prosím svoje zosnulé detičky,aby mi odpustili.Len nechápem,ako je možné,že ani náznakom nám nedajú vedieť,či už nejakým znamením,alebo snom,alebo zjavením sa ich samotných,že sú v poriadku,že sa nehnevajú,že sú stále s nami,že sa na nás pozerajú,že nám pomáhajú alebo,že na nás čakajú,aby nám povedali MAMA. LUKÁŠKO,STANKO,MAJKA,IVETKA.....NEUSTÁLE NA VÁS MYSLÍM A PROSÍM VÁS O ODPUSTENIE.MILUJEM VÁS....MAMINA Gabina napisal/a: ------------------------------- ...Gabika keď čítam tvoje slová akoby som to písala ja...tiež sa tak cítim a viem že to tak nemalo byť, tak veľmi by som to chcela zmeniť, ale ako keď sa nedá...stále to bolí rovnako a na otázku prečo ešte stále nemám odpoveď a asi ani mať nebudem... možno že naše princezničky sa hrajú spolu...a sú šťastné...prečo aj my nemôžeme byť...neviem, stále sa s tým neviem zmieriť...
|
|
|