Uvítanie
Slovo na úvod
Diskusné fórum
  » o anjelikoch
  » o všeličom
Poradenské fórum
Naše anjeliky
Skúsenosti a príbehy
Môj príbeh
Odborné názvy
Ako pomôcť?
Okno poznania
Nebeská záhrada
Naše detičky
  » diskusné fórum
  » poradenské fórum
Básne
Literatúra
Poslali ste nám
články z tlače
Zaujímavé stránky
Finančný príspevok

Diskusné fórum o anjelikoch je venované našim zosnulým deťom - našim anjelikom a ich rodičom,
či všetkým milým ľuďom, ktorí sa chcú podeliť o svoju neľahkú životnú skúsenosť straty dieťatka.
.. Podelená bolesť je polovičnou bolesťou ..                              

|     Nový príspevok    |     Prehľad    |     Hľadať    |        

Titel  Autor  Datum 
 tuzba a bolest
 zuzana prosnakova   19.10.2007   18:00:32 
 RE: tuzba a bolest
 andrea   22.10.2007   14:48:32 
 zuzana prosnakova   22.10.2007   17:04:43 
 Katka   20.10.2007   16:10:50 
 zuzana prosnakova   19.10.2007   18:52:32 
 MartinaM   20.10.2007   08:14:48 
 zuzana prosnakova   20.10.2007   21:11:23 
 MartinaM   24.10.2007   22:21:57 
 zuzana prosnakova   25.10.2007   16:42:39 
 zuzana prosnakova   25.10.2007   13:08:11 
 Natálka   21.10.2007   00:04:00 
 zuzana prosnakova   31.10.2007   12:17:04 
 zuzana prosnakova   21.10.2007   09:57:09 

Titel : RE: tuzba a bolest
Autor: zuzana prosnakova  ()     Datum:  19.10.2007 18:52:32

okrem toho som zabudla povedat,ze ked som bola pre svoje vysledky preco sa mi to stalo, bohuzial doktorka moja gynekologicka mi nic nepovedala, len, ze to su ich take frazy na patologii, a nedozviem sa preco sa to stalo. ale ja som povedala, ze chcem len vediet, ci bola chyba vo mne alebo v dietatku.no nic s toho, doktorka ma uz chcela vypisat do roboty, ale ja som jej uz povedala esta pred tym,ze nepojdem nikam,lebo som s tou postou uz definitivne skoncila a nech ma necha do konca oktobra doma. lebo ta pani,co mi mala najst ine miesto sa na mna vykaslala, a ked som tam volala, ze som potratila tak si hadzala vinu na seba, ze je to jej vina, ze ona na mna zabula. ale ja jej ze ale to mi je teraz nanic, ked uz nemam v sebe moje krasne vytuzene babo.a aj tak sa s toho nevedela spametat ta pani, a isla skrz mna k doktorovi. ale mne to nedalo,tak som isla za nou do roboty, a musela som jej povedat, ze mi musi aj tak nieco najst lebo ledva ma vypisala este doktorka na 2 tyzdne. nemozem si dovolit byt bez roboty,lebo by som sa tu doma pri svokre asi zblaznila. aj tak mam strasnu bolest stale v srdci, beriem aj ukludnujuce lieky,ale jeden den mi je dobre a druhy hrozne.neviem co mam robit, lebo by som najradsej isla od tialto prec, ale nemam kam,peniaze nemame,ani uver si nemozem dovolit, a le potrebujem len pokoj a klud aby sa do nas nemontovala do vsetkeho svokra. poradte mi prosim ako mam zit v takomto prostredi,sme v rodinnom dome ale to je vsetko svokrine-nadstavba.ja tuzim mat este jedno dieta ale mam strach tu byvat.ja viem kazdy mi hovori,ze bud rada,ved mas 5 rocnu kristinu,a budes mat este dalsie deti,ale ja mam aj strach,lebo dcera je zdrava,ale musim s nou chodit po vysetreniach na ploche nohy, aj psychologicke aj to len tak zbytocne uz 2,5roka musim a svokra mi hovori same hlupe veci aj o malej poradte mi dakujem zuzana
zuzana prosnakova napisal/a:
-------------------------------
AHOJTE MAMINY, KTORÉ STE PRI?LI I SVOJE MALÉ DETI´.VOLÁM SA ZUZANA MÁM 30 ROKOV. MÁM JEDNU DCÉRU 5 RO?NÚ KRISTÍNKU. PRED DVOMA TݏDNAMI SOM PRI?LA O DIE´TA, BOLA SOM TEHOTNÁ V 15 TݏDNI. STRA?NE SOM TڏILA MA´T E?TE JEDNO MALÉ KRÁSNE BÁBO, ABY MOJA DCÉRA NEBOLA JEDINÁ?IK. ALE BOHUIAL MI TO ASI NEBOLO SÚDENÉ.SOM S TOHO HROZNE NE?´TASTNÁ, BOLÍ TO, ALE SNAÍM SA CHODI´T MEDZI KAMARÁTKY A LUDÍ,KTORÍ TO PREILI.MALA SOM AJ TAKÚ ´TAKÚ PRÁCU AKO PO?TÁRKA,AJ SOM DONIESLA PAPIER OD DOKTORKY, E NESMIEM ZDVÍHA´T ´TAKÉ, ALE NEMALI INÉ MIESTO, TAK SOM DALA INDE IADOS´T ALE ANI TAM MI NEPOMOHLI, IBA SA NA M?A VYKA?LALI A NECHALI MA VLÁ?I´T ´DALEJ. MALA SOM AJ DOMA STRESY AJ V ROBOTE AJ U RODI?OV, MALI TAM NIAKE PROBLÉMY A JA SOM IM CHCELA POMOC´T ALE NEPOMOHLO NI?.A DOMA HLAVNE BÝVAME S MANELOM AJ MALOU E?TE SO SVOKROU A TÁ MI ROBÍ OD ZA?IATKU SAMÉ PROBLÉMY, NEROZUMIEME SI, JE TO STRA?NÉ PRE M?A ALE AJ PRE MOJU DCÉRU. TAKE SOM VERIACA, ALE TOTO BY SOM NIKDY SI NEMYSLELA,,E MA TO POSTIHNE. ALE MODLÍ SA ABY MI BOH DAL E?TE JEDNU ?ANCU .PORA´DTE MI PROSÍM, AKO SA MÁM S TOU BOLES´TOU VYSPORIADA´T PEKNE VÁM ´DAKUJEM ZUZANA

Odpovedať na príspevok
 Vaše meno:
 E-mail:
 Názov príspevku: