Titel : RE: tuzba a bolest
|
Autor: MartinaM
()
Datum: 24.10.2007 22:21:57
Ahoj Zuzanka,
môžeš sa samozrejme opýtať. Mám 24 rokov. To dieťatko bolo moje prvé. Nie, nemám žiadne iné detičky. A to, čo Ti napísala Natálka je pravda. Máš už dcérku, tak ži pre ňu a pre manžela. A čo sa týka tých vzťahov - skúste ich riešiť, ak sa to dá. Nie sama, ale s manželom. A ak ste to aj skúšali a nenašli ste spoločnú reč, tak je tu ešte strašne veľa možností... Písala si, že si veriaca a že veríš v Boha. Aj ja verím v Boha. Tak nezabúdaj, že aj modlidba má svoju silu. Tak sa modli sa vyriešenie Vašich vzťahov. Niekto musí ustúpiť, nie zas za každú cenu, ale nezabúdaj, že človek tu nie je večne a aby ste si niekedy navzájom nevyčítali ako ste sa ku sebe správali, ale bude už neskoro... Prepáč, mám pocit, akoby som Ti tu kázala a nie som kňaz, ale akosi som to tak cítila, že Ti to musím povedať. To, že chodíš do kostola a stretávaš sa s kamoškami je super. Rob veci, ktoré Ti robia dobre. Hraj sa so svojou dcérou a pri pohľade na ňu si spomeň na svojho anjelika. Daruj lásku, ktorú si mala nachystanú pre svoje ďalšie dieťa. Bude Ti lepšie, neboj. Zvládneš to!!!
|
|
|