Titel : RE: tuzba a bolest
|
Autor: Natálka
()
Datum: 21.10.2007 00:04:00
Ahoj Zuzanka! Moc mě mrzí to,co prožíváš!Já jsem přišla o miminko v 10.týdnu před osmi měsíci.Jak už ti psala Martinka,ta bolest bohužel nepřejde nikdy,jen trochu otupí a bude líp.Věř,že máš alespoň to štěstí,že už máte holčičku a ona je tvoje štěstí,vyžaduje tvou pozornost a zaměstnává tě.My jsme čekali první miminko a právě ta samota po tom potratu mi převrátila život naruby.Začala jsem se bát změn a začala jsem být pasivní,straním se lidí.Další mimčo se nám nedaří a já začínám být na zbláznění.Takže ti radím,braň se tomu smutku.Chvíli ti bude strašně,ale jednou bude líp,věř tomu,ale hlavně,neuzavírej se jako já,starej se o dcerušku,o manžela,neboj se změn a dělej je-změň práci,vyřiď to s tchýní,ať máš klid,vypovídejte si to,nebo se zkuste poohlídnout po jiném bytě... Ale neuzavírej se do sebe,najdi v sobě sílu bojovat za sebe a za to,že chceš mít klid v životě,aby k vám miminko znovu přišlo a bylo v pořádku!!Ten klid je nejdůležitější!Já se tomu poddala a vyhrabávat se z toho teď je hrůza.Máš štěstí,že máš holčičku,ona ti pomůže,neboj,bude dobře!Budu ti držet palečky,ať se ti všechno vyřeší a uvidíš,že až budeš ty v klidu,tak k vám přijde miminko!:-) Drž se a opatruj!Ahoj :-)
|
|
|