Titel : RE: tuzba a bolest
|
Autor: zuzana prosnakova
()
Datum: 25.10.2007 16:42:39
mile mamicky poradte mi prosim, co mam robit bude tomu mesiac, co som potratila, a moja doktorka zenska ma uz vypisuje do roboty,ale ja sa tam uz moc nechcem vratit, natahovat sa s postou a a vlacit sa po vseliakom pocasi, ved ma budu este viac vyuzivat tam, povedia vsak uz nie si tehotna, mozes vlacit aj tazke noviny, aj zastupovat stale no je mi s toho nanic. ja som si aj dala tu ziadost este asi mesiac a pol aby ma preradili do vnutra, ale teraz mi odpovedali, ze jedine ked moja doktorka tu doma mi napise niaku posudkovu znalost aby mi ona napisala este co mozem robit a co nie, proste mi je s nich nanic, a este mi povedali ,ze len na dve smeny a to si ja nemozem dovolit.tak neviem, co mam robit, mimochodom asi zmenim aj gynekologicku. nie som spokojna, ale bude to tazke, lebo 30 ma uz vypise a ja v ten den musim zmenit ineho doktora.manzel chodi az o pol 6 vecer a so svokrou to nema vyznam, ona meni stale nazory, a v tej robote su same stresy, lebo sa stale zastupuje a za par korun. dakujem, ze som mohla aspon takto napisat zuzana
|
|
|