Titel : veľká strata
|
Autor: ada
()
Datum: 23.11.2009 10:54:17
Ahojte.Chcem nadviazať na Sakti.Veľmi mi jej je ľúto,lebo presne viem,čo cíti.Za posledný pol rok som mala 2xmissed abort v 8tt.Druhý len pred 2 týždňami.Najprv som bola 2 dni na udržiavaní,ale správanie doktorov bolo hrozné.Krvácala som celé dni,bolesti v podbrušku,mdloby,a vraj podľa nich toto všetko bolo celkom normálne.Katastrófa.Z nemocnice som šla ku svojej doktorke.Žiadala som ju o nejaké vyšetrenia,nech sa zistí príčina,a ona mi len tak odpovedala,že to netreba,vraj sa to stáva.Myslela som,že odtiaľ utečiem.Tak som sa rozplakala,a potom povedala,že nás teda s manželom pošle na genetiku,ale nič viac.U svojho obvodného lekára som si bola dať urobiť testy na štítnu žľazu,a aj na hematológii.Tam je zatiaľ všetko o.k.Tak takýto zážitok som mala ja s doktorami.Cítim sa mizerne,je mi zo všetkého nanič.Nikde nechodím,nemám na nič náladu,len oči pre plač,a oni ti povedia,že je to normálne.Ja už ďalej nevládzem,deň čo deň sa cítim horšie,všade tehotné ženy,malé deti a ja nič.Som na PN,ale neviem ako to bude,keď pôjdem do práce.Tak teda držím všetkým smútiacim rodičom palce,a dúfam,že takýchto prípadov bude čo najmenej.Ada
|
|
|