Titel : RE: veľká strata
|
Autor: sakti
()
Datum: 24.11.2009 12:35:31
I ja tobe moc drzim palce a preju at se brzy podari nove mimi, ktere bude krasne zive a zdrave. Musi to byt opravdu tezke, kdyz na tebe budou vsicni koukat, nekteri se budou ptat a vsichni budou koukat a premyslet a vymyslet, co se asi stalo...no klasicky venkov...miluju ho, ale v tomto je to rozhodne tezsi, nez ve meste, tady nikdo nikoho nezna a ptat se budou maximalne kamosky a to jsem to rekla jen par tem nejblizsim...ale priznam se, ze me venkov stejne dal laka, doufam, ze uz v prubehu pristiho roku se nam podari prestehvat se ven do prirody:-)) Moc drzim palce na vanoce, neb to asi nebude to nejjednodussi obdobi...ani pro me...vloni jsme pousteli 4 lodiky z orechu, letos to tak melo byt znova a bohuzel nebude:-(( jinak jsem nelenila a uz se objednala sama na ruzna vysetreni, takze mam termin na genetiku - zadanku z dr. nejak vymlatim, pak jdu na alergologii, kam jsem trapne po minulem potratu zasla a zjistili mi alergii na jablka a orechy, a zajdu i na endokrinologii, kde se lecim se stitnou zlazou...zapomnela jsem na neco:-)) uf to vypada, ze jsem chorobama prolezla, ale ja se opravdu povazuju za zdraveho cloveka....
|
|
|