Titel : RE: veľká strata
|
Autor: sakti
()
Datum: 23.11.2009 15:25:53
Mila Ada, i ja tobe moc krzim palce a preju hodne sily a podpory od tveho okoli, drz se, ono to jednou vyjde, ale jen sama nevim, proc to predem musi tak moc bolet...vzdycky si rikam, ze vsechno zle je k necemu dobre, jen ted vubec nevim k cemu a pak si taky rikam, ze co te nezabije to te posili a ja uz jsem si myslela, ze jsem posilana az az, ale jeste jednu facku jsem ustala a zrejme to preziju i tentokrat, stejne jako na jare, kdy se mi to prezit tedy rozhodne nechtelo, to ted je to o neco lepsi, paradoxne ac se to vlastne opakuje...ale tehdy uz jsem mela nekolik tydnu pohyby a mimi zilo v v mem brisku daleko dele...no nejvic sily mi ted dava moje holcicka, kterou mam doma, ma 3 roky a je nejuzasnejsi ze vsech holcicek, ta me drzi nad vodou a hlavne kvuli ni jdu dal, znova se zvedam a znova se zvednu, pokud to bude potreba...po takovych zkusenostech uz totiz vydrzim cokoliv...rok pred mym mimi na jare umrel i muj tata, byli jsme si hodne blizci...prece uz to musi skoncit a byt zase lepe...snad uz pristi rok...tolik jsem verila, ze Rozarka se vratila a ze uz se mnou zustane a zas prazdna naruc... Ada, jeste dotaz, ty jsi na PN kvuli tomu potratu? jak dlouho?to te nechal gynekolog? a je vubec na neco narok? ale pokud zijes na Slovensku, tak to mozna mate jinak... me totiz v ramci me PN rizikoveho tehu vyhodili z prace, takze se nemam ani kam vracet a vubec nevim, co mam ted delat... jeste jednou preju hodne sily a odvahy!!!!
|
|
|